Waoo

Waoo giver fri adgang til læringsspil under skolelukninger

Mens skoler og børnehaver holder lukket i de kommende uger, har fiberselskabet Waoo besluttet at give sine kunder fri adgang til SKIDOS, et danskudviklet onlineunivers af læringsspil for børn.

SKIDOS er målrettet børn i alderen 4 til 11 år og tilbyder en pædagogisk kombination af spil og læring på smartphone og tablet. Spillene fokuserer primært på at øge børns færdigheder inden for matematik og problemløsning i et trygt og sikkert digitalt miljø samtidig med, at det er sjovt og underholdende.

”Mange forældre står i en vanskelig situation, når de i den kommende tid både skal arbejde hjemmefra og samtidig forsøge at beskæftige familiens mindste med noget meningsfuldt. Vi vil gerne give vores bidrag til at gøre opgaven en smule nemmere ved at åbne for et univers, som både er lærerigt og underholdende for børn,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

SKIDOS er udviklet i Danmark, men er også tilgængelig på norsk, svensk, spansk og engelsk. Det rummer flere end 30 forskellige spil og byder på omkring 250 forskellige aktiviteter inden for matematik og problemløsning på tværs af spillene.

”Vi er utroligt glade for at kunne samarbejde med Waoo i dette initiativ og hjælpe børn og forældre med sjov og sikker skærmtid,” siger adm. direktør Adi Prakash, SKIDOS.

Læringsuniversets udviklere betegner SKIDOS som et ’Netflix for læringsspil’, altså en tjeneste, hvor børnene selv trygt kan gå på opdagelse i et sikkert, digitalt miljø og vælge de spil, som de foretrækker. Forældrene kan online følge med på sidelinjen og se, hvor langt børnene kommer i spil og øvelser og dermed i deres udvikling i forskellige færdigheder.

”Vi har testet SKIDOS over for en mindre gruppe af kunder med godt resultat, hvor vi kunne se, at børnene forbedrede deres færdigheder. Det var planen at lancere det senere i foråret som et tilbud til vore bredbåndskunder. Efter regeringens beslutning om at lukke skoler og institutioner fra denne uge, har vi fremskyndet lanceringen og besluttet at give fri adgang for vores kunder i op til 30 dage,” siger Jørgen Stensgaard.

SKIDOS er tilgængelig både i App Store og Google Play og har omkring 1,7 millioner brugere i flere end 100 lande.

Tilbuddet om 30 dages fri adgang gælder i foreløbig 14 dage fra dags dato og forudsætter bredbåndsabonnement hos Waoo.

Flere oplysninger og tilmelding på: https://subscribe.skidos.com/dk

Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button