Waoo

WAOO: Fodbold toppede streaminglisten i 2020

Intet slår streamingtallet for Danmarks kamp mod Belgien den 18. november i år, hvis man spørger brugerne hos Waoo. Dermed slår Hjulmand og truppen både Dronningen og Mette Frederiksen.

Sport er fortsat et af Danmarks helt store samlingspunkter og den helt store magnet blev Kasper Hjulmands og landsholdstruppens Nations League-kamp mod Belgien i november. Også Europa League kampen Manchester United – FC København trak mange seere.

Dog formåede Dronning Margrethes tale i høj grad også at samle danskerne, mens Mette Frederiksens pressemøde om mundbind i supermarkederne, stigende smittetryk og et sænket forsamlingsforbud fra 50 til 10 den 23. oktober kl. 18.30 ligeledes blev noget af det mest streamede i år.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Tallene for årets store samlingspunkter på skærmene understreger endnu en gang, at sport spiller en vigtig rolle for os som danskere. Når vi ser på tallene, er det jo især landskampen mod Belgien, men også FCK-braget mod Manchester United, der tiltrækker seere. De store sportsgrene som fodbold og håndbold har en vigtig funktion, ikke mindst i et år som 2020. Når det er sagt, så ser vi også en stigende interesse for sportsgrene, som ikke tidligere har fået så meget plads på sendefladen f.eks. floorball og padel. Derfor har vi også valgt at støtte op om streaming og tv-dækningen af de dygtigste udøvere i traditionelt mindre sportsgrene”, fortæller Frank Poulsen Kirk, markedsdirektør i Waoo

Udover OL og EM i fodbold i 2021 har Waoos seere adgang Sport Live tv-kanalen og dennes rettigheder, og her fremhæver Frank Poulsen Kirk særligt Futsal, dansk amerikansk football og mountainbike, udover floorball og padel. At Gjensidiges Kvindeliga har forlænget tv-aftalen med Sport Live glæder desuden markedsdirektør, Frank Poulsen Kirk:

”Over halvdelen af vores nye kunder vælger vores største tv-pakke, som har flest sportskanaler, og halvdelen af de tilvalgspakker, som vi har solgt, indeholder sportskanaler. Det er ingen hemmelighed, at vi håber, at endnu flere får øjnene op for f.eks. kvindeligaen, der igen til foråret byder på 10 spillerunder frem mod 5. juni. I hjertet af Waoo ligger innovation og at turde bane vejen for nye løsninger, og kan vi bidrage til at skubbe på en positiv agenda, så gør vi gerne det.”

Når det danske fodboldlandsholdet frem mod 2022 skal spille mod holdene i Gruppe F – Østrig, Skotland, Israel, Færøerne og Moldova – i kvalifikationen frem mod VM-slutrunden i 2022, er der mulighed for flere stor kampe, som kan samle danskerne

Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button