Branche-NytWaoo

Waoo direktør bliver på posten

waoo-logoUdsigt til en række vigtige tiltag og indsatser i et interessant marked i forandring betyder, at fiberbredbåndsselskabets nuværende direktør, Jørgen Stensgaard, har ladet sig overbevise om at fortsætte som CEO i Waoo.

Jørgen Stensgaard, som i foråret meldte sin fratrædelse fra fiberbredbåndsselskabet Waoo, har ladet sig overtale til at fortsætte på posten. Dette betyder, at energi- og fiberselskaberne bag Waoo kan indstille deres søgen efter en ny direktør.

”Lige siden Jørgen meddelte os sin opsigelse, har vi været i dialog om, hvordan vi kunne lave en win back. Det har aldrig været et ønske fra vores side at skifte ud i toppen af selskabet, for vi har en virksomhed i vækst og et utal af store projekter i støbeskeen. Opgaven er at tilpasse vores forretning til de udfordringer og muligheder, som den digitale udvikling inden for TV og internet skaber i disse år. Derfor er vi meget tilfredse med, at Jørgen har ændret mening,” siger bestyrelsesformand Casper Holst-Christensen, som tiltrådte i april 2016.

Jørgen Stensgaard er ligeledes glad for sin beslutning, som han er kommet frem til efter mange overvejelser.

”I det tidlige forår var jeg faktisk helt overbevist om, at jeg skulle prøve noget nyt, men jeg har haft en virkelig god dialog med bestyrelsen, og jeg kan se, at der fortsat er masser at spændende udfordringer i Waoo for mig. Sagen er, at jeg simpelthen har måtte erkende, at min fremtid fortsat er i den her branche og virksomhed. Selvom det er en utraditionel beslutning, så er det den rigtige for mig.”

Jørgen Stensgaard har været økonomidirektør i Waoo siden 2010 og administrerende direktør siden 2013.

Relaterede artikler

Back to top button