Waoo

Waoo: Bedste Internet udbyder i Danmark for 9. år i træk

I ni år har det uafhængige konsulenthus Loyalty Group undersøgt internetmarkedet – og lige så længe er Waoo løbet med titlen som den bedste udbyder med de mest loyale kunder.

Loyalty Groups undersøgelse er gennemført årligt siden 2012, hvor danskernes loyalitet, tilfredshed og holdning til deres internetudbyder er blevet afdækket. Her er i omegnen af 4.700 danske, private internetkunder blevet bedt om at vurdere deres udbyder indenfor bl.a. anbefalingsvillighed, produktkvalitet, image mm. Udbyderen med den bedste overordnede loyalitet kåres som landets bedste.

Det er en særdeles flot præstation af Waoo at tage førstepladsen 9 år i træk, og det er meget sjældent set indenfor andre brancher. At have de mest loyale internetkunder i Danmark så længe, vidner om ikke bare et godt produkt, hvor kunderne føler, at de får noget for pengene, men også om god kundeservice – det er hele kundeoplevelsen, der er afgørende,” siger Mikkel Korntved, adm. direktør og senior partner i Loyalty Group.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Waoo har indenfor det seneste år særligt haft fokus på at følge kundernes behov for at levere nye services og produkter i forlængelse af kerneproduktet, som er med til at kunderne kan benytte deres internetforbindelse til fulde og herigennem få den ultimative internetoplevelse.

”I år har Waoo tilbudt danskerne fiberbredbånd i 10 år, så at kunderne kårer os som den bedste udbyder i Danmark for 9. år i træk, er en kæmpe stolthed Vi ønsker at gøre vores kunders digitale verden nemmere, hurtigere og sjovere, og her er en stabil og lynhurtig internetforbindelse naturligvis helt grundlæggende – for den åbner op for en endeløs række af spændende initiativer og muligheder,” siger Jørgen Stensgaard.

Indenfor det seneste år har Waoo derfor blandt andet lanceret flere streamingpakker, læringsspil til børn samt Smart Home-produkter.

Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button