“Voice” klar til liveshows også i HD

| onsdag 25. jan, 2012 18:25 | 0 Kommentarer

Voice Danmarks største stemme TV 2På lørdag 28. januar går ”Voice – Danmarks største stemme” ind i tredje fase, når liveshowene skydes i gang med et brag af et show, som seerne oven i købet kan nyde i HD-kvalitet.   

20 af Danmarks største stemmer sang sig vej igennem blindtest og battle-runde, og nu er tiden kommet til at optræde live og kæmpe om seernes gunst. Fra på lørdag får seerne nemlig for alvor indflydelse på, hvilke af de 20 sangtalenter der skal gå videre i konkurrencen og i sidste ende stå i finalen og kæmpe om titlen som Danmarks største stemme og en pladekontrakt med Universal Records.

– De fire coaches har gjort et enormt stort stykke arbejde. Derfor er det et utroligt stærkt felt, der nu er klar til at synge live for seerne. Vi er meget stolte over, at niveauet er så højt, som det er. Det viser, at Danmark har vækstlaget til at bryde fordommene om, at man kun stiller op i en sangkonkurrence for opmærksomhedens skyld. “Voice” handler om store stemmer, og det er store stemmer, som står på scenen fra på lørdag, siger TV 2s underholdningschef og redaktør på ”Voice”, Gitte Madsen.

Udskillelsesløb
De fire coaches Lene, Steen, L.O.C. og Sharin har hver fem dygtige sangere med videre.

I første liveshow har Sharin og L.O.C. hver deres fem sangere med, som undervejs reduceres til tre. I andet liveshow er det Lene og Steens sangere, som skal kæmpe om en plads videre. 

Seerne sender ved hjælp af sms-stemmer to sangere videre fra hvert team, og coachen vælger selv én sanger fra sit team, som går videre i konkurrencen.

I tredje og fjerde liveshow udskilles der yderligere otte sangtalenter, så der til sidst står en finalist fra hvert team klar til den sidste og altafgørende finale.

I finalen synger hver sanger to sange, og her er det udelukkende seerne, som beslutter, hvem der løber med titlen som Danmarks største stemme og den eftertragtede pladekontrakt.

Bag om scenen
Slagets gang ledes med kærlig hånd af Morten Resen, som i liveshowene sekunderes af backstage-vært Sigurd Kongshøj Larsen, som seerne kender fra ”Taxaquizzen” på TV 2. 

Sigurd taler med deltagerne og samler input fra sociale platforme som f.eks. Twitter og Facebook og giver en unik mulighed for direkte dialog mellem seere og deltagere, mens programmet er på skærmen.

Før, under og efter “Voice”-liveshowene sender de to V-reportere Lisbeth Østergaard og Lasse Bekker live fra studierne på v.tv2.dk og går bagom showet sammen med deltagere og coaches.  

Sådan sendes Voice live shows

”Voice – Danmarks største stemme” sendes første gang live og i HD på TV 2 lørdag 28. januar kl. 19.45 med ”Voice – afgørelsen” kl. 21.20.

De øvrige liveshows sendes kl. 20.00 med afgørelsen kl. 21.35. 

”Voice – Finalen” sendes lørdag 25. februar kl. 20.00. 

Kilde TV2

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt