Nyheder

Voice Junior 2015 får mere seerindflydelse

Voice Junior TV 2 2015
Wafande, Mikkel Kryger, Oh Land, Joey Moe og Amelia Høy i tredje sæson af ’Voice Junior’. (Foto: Per Janus Strange / TV 2)

Seerne får større indflydelse i dette års ’Voice Junior’, der har premiere lørdag 5. september. Weekendunderholdning har stort fokus på TV 2, som sender ny dansk underholdning fredag, lørdag og søndag kl. 20.00

Når tredje sæson af det populære underholdningsprogram ‘Voice Junior’ ruller over skærmen i efteråret 2015, får seerne større indflydelse på, hvem der kommer videre til finalen og vinder den store sangdyst.

Det er en af nyskabelserne i 2015-udgaven af ‘Voice Junior’, hvor børn og unge i alderen otte til 14 år får muligheden for at gøre deres musikalske drømme til virkelighed. Sidste år vandt den charmerende Aland ‘Voice Junior’, da seerne i det imponerende finale-liveshow stemte på ham som deres favorit.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I år sendes ‘Voice Junior’ direkte allerede fra kvartfinalen, og her er det seerne, som afgør, hvilke deltagere der går videre i konkurrencen. ‘Voice Junior’ indeholder dermed i år tre liveprogrammer, hvor seerne direkte kan følge deres favoritter give den gas på scenen.

Med premieren på ’Voice Junior’ sender TV 2 ny, dansk underholdning både fredag (’Vild med dans’ fra 11. september og indtil da ’Linie 3 Live’), lørdag (’Voice Junior’) og søndag ’(Toppen af poppen’) kl. 20.00.

Mere fokus på coaching
De tre coaches, Wafande, Oh Land og Joey Moe, oplever seernes nye rolle som en fordel i sangdysten. Nu kan de tre coaches nemlig fokusere på deres sangere og slippe for den svære beslutning at sende nogle hjem.

– Jeg ser det som en kæmpe lettelse. For jeg synes faktisk, det er ret hårdt at skulle tage de der valg. Specielt når man er nået så langt i processen, at de alle sammen rent faktisk kunne være finalister, men man SKAL tage et valg. Det, synes jeg, er rigtig svært, siger Oh Land til TV 2, og Joey Moe supplerer:

– Jeg ser positivt på det, for nu får jeg mulighed for at lægge min tid og energi et andet sted, nemlig på coachingen. Nu er det ikke mig, der skal være bussemand længere.

Det første liveprogram sendes lørdag 10. oktober efter tre ‘blind auditions’ og to ‘battle runder’.

Ny backstage-vært
Ud over at seerne skal vænne sig til deres nye rolle i programmet, stifter de også bekendtskab med et nyt ansigt. Skuespiller Amelia Høy er ‘Voice Junior’s nye backstage-vært og skal sammen med den faste vært Mikkel Kryger guide deltagere og seere sikkert igennem de otte musikfyldte programmer.

– Jeg glæder mig meget til at se en masse modige og seje børn og unge performe på scenen. Det har været rigtig dejligt at træde ind i ‘Voice Junior’-universet, hvor der er en masse fantastiske mennesker, der brænder for det, de laver, og skaber en stemning, der er helt i top, fortæller Amelia til TV 2.

Amelia har selv en baggrund som skuespiller, hvor hun bl.a. har spillet med i tv-serien ‘Dicte’, og hun mener selv, at hun som skuespiller kan hjælpe børnene med at nyde den store oplevelse, det er at stå på scenen.

– Men jeg er sikker på, at de også har meget at lære mig om at leve i nuet og have det sjovt, fortæller Amelia Høy videre.

Også Amelias medvært, Mikkel Kryger, glæder sig meget til endnu en sæson af ‘Voice Junior’. Han mener, at programmet for alvor har fået en berettigelse på dansk tv, og han håber, at seerne, ligesom ham selv, bliver smittet af den energi, som deltagerne kommer med.

– De værdier, som det her program repræsenterer, er ikke noget, man oplever så tit, når man laver fjernsyn. At møde de skønne børn, der kommer ind med al den glæde, energi og entusiasme. Deres kærlighed til musik, og det, at de glæder sig så meget til at være med, smitter bare af, så man ikke kan lade være med selv at få det lidt på samme måde som dem, fortæller Mikkel Kryger til TV 2.

Tredje sæson af ‘Voice Junior’ har premiere lørdag 5. september kl. 20.00 på TV 2, hvor seerne kan følge med i de nervepirrende ‘blind auditions’. Fra 10. oktober sendes programmerne direkte, når der tages hul på kvartfinalen, og seerne får mulighed for at stemme deres favorit videre i sangkonkurrencen.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button