TV-NytStreamingnyt

VM Sværvægt – Anthony Joshua og Carlos Takam på TV3+ og Viaplay

MTG har erhvervet sig de eksklusive rettigheder til VM-kampen den 28. oktober mellem Anthony Joshua og Carlos Takam. Kampen, hvor tre verdensmesterbælter i sværvægt står på spil, forventes at blive en af efterårets største boksebegivenheder med et fuldt stadion i Cardiff. Kampen sendes eksklusivt på TV3+ og Viaplay.

Med 19 sejre på knockout og en nylig sejr mod legenden, ukraienske Wladimir Klitschko, er Anthony Joshua blevet et stort navn i sværvægtsklassen. Nu sætter den 28-årige brite tre bælter på spil mod Carlos Takam, en 36-årig fransk-camerounianer med 35 sejre, tre nederlag og en uafgjort. Tilbage i april 2017 tog Joshua både IBF- IBO og WBA-bæltet fra Klitschko efter at have besejret ukraineren på en teknisk knockout.

Den benhårde VM-kamp vil blive bokset i Principality Stadium i Cardiff, Wales, hvor Champions League-finalen blev spillet tidligere i år. Arenaen melder allerede om udsolgt til kampen.

“Anthony Joshua har potentialet til at blive den næste store, dominerende figur i sværvægtsklassen. Han kan skrive sig ind blandt legender som Ali, Tyson, Lewis og Klitschko, og efter hans forrygende kamp mod netop Klitschko tidligere i år er der store forventninger til, at han gør rent bord. Han er en karismatisk og meget underholdende bokser, som kan bringe ny storhed og interesse til boksernes tungeste vægtklasse. Takam kommer på en enorm opgave, og vi glæder os til at bringe kampen til danskerne,” siger Kim Mikkelsen, sportschef hos TV3 SPORT.

MTG tilbyder en bred vifte af indhold indenfor boksning og MMA. MTGs eksklusive fighting-pakke Viaplay Fighting tilbyder de bedste PPV-events, samt UFC-kampe og boksning i verdensklasse, som eksempelvis Nordic Fight Night. I marts 2017 lancerede MTG World Boxing Super Series, en helt ny bokseturnering for de bedste boksere i cruiservægt og supermellemvægt.

Kampen kan ses på Viaplay og TV3+ kl 23.30 med optakt fra kl. 23.00 og fra 22.00 sender TV3+ et specialprogram med højdepunkter om sværvægtsmestre fra de seneste 50 års boksning.

Kilde: MTG presse

I samme kategori

Back to top button