TV-Nyt

VM i landevejscykling 2017 – Se det på TV 2 Sport og TV 2 Play

Michael Valgren TV 2 VM CyklingDanmark har stolte traditioner indenfor cykelsport og stiller med et stærkt hold med nogle af landets bedste cykelryttere lige nu. Vil det lykkes dem at vinde medaljer til Danmark i det kuperede terræn i og omkring Bergen? Følg med på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. Dennis Ritter, Brian Nyegaard og Rolf Sørensen kommenterer, suppleret af forskellige eksperter, blandt andre de kvindelige ryttere Marie Vilmann og Michelle Quaade. Jasper Stadum og Dan Poulsen dækker begivenheden on location.

Knapt er La vuelta a España forbi, før gudesommeren fortsætter for de danske cykelentusiaster på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. Det er nemlig tid til VM i landevejscykling i Bergen i Norge. Den danske landstræner Anders Lund har udtaget det landshold, der skal jage succes og hæder på de norske fjeldveje. Det består i linjeløb af Magnus Cort Nielsen, Michael Valgren Andersen, Christopher Juul-Jensen, Søren Kragh Andersen, Mads Pedersen og Michael Mørkøv. Til enkeltstart er det Martin Toft Madsen og OL-guldvinderen Lasse Norman Hansen.

Cykel VM – TV Guide

Ingen TV-Tider pt.

 

Også U-23 og juniorer
Udover eliteholdet stiller Danmark også med et U23-hold på herresiden. Til U23-linjeløbet består det af EM-heltene Casper Pedersen, Mikkel Bjerg og Kasper Asgreen samt formstærke Michael Carbel, Mikkel Honoré og Jonas Gregaard. Til enkeltstarten for U23-herrerne stiller Danmark med Kasper Asgreen, Mikkel Bjerg og Mathias Norsgaard Jørgensen.

Udover eliten og U23 er der også VM for juniorer i Bergen. Til enkeltstarten for herrejuniorer har landstræner Henrik Simper udtaget Julius Johansen og Johan Price-Pejtersen. Julius Johansen blev nummer to til EM og verdensmester i omnium til bane-VM i Italien, så han skulle også have en mulighed for at gøre det godt. Til linjeløbet for herrejuniorer består det danske hold af Julius Johansen, Johan Price-Pejtersen, Anton Wacker, Mattias Skjelmose, Jacob Hindsgaul og Johan Langballe.

Kvinderne også stærkt repræsenteret
Kvindernes landstræner, Catherine Marsal, har udtaget et stjernespækket hold af kvinder til VM i Bergen, blandt andre sidste års sensationelle verdensmester Amalie Dideriksen. Udover hende skal Cecilie Uttrup Ludwig, Julie Leth, Christina Siggard, Trine Schmidt, U23-europamester Pernille Mathiesen og den danske mester Camilla Møllebro køre linjeløbet.

I kvindernes enkeltstart skal Cecilie Uttrup Ludwig og Pernille Mathiesen forsøge at bringe hæder og medaljer til Danmark. De skal køre på en 21,1 kilometer lang teknisk udfordrende rute gennem Bergen, hvor de blandt andet skal op af Birkelundbakken, der på det stejleste punkt stiger 16 procent.

Derudover skal de to talentfulde kvindelige junior-ryttere Emma Norsgaard og Caroline Bohé køre både enkeltstart og linjeløb i kvindernes juniorløb.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button