TV-Nyt

VM kvalifikationstid på Kanal 5, 6’eren og Eurosport

vm fodbold 2018De europæiske landshold går ind i den afgørende fase i VM-kvalifikationen, som i denne uge byder på flere højdramatiske og afgørende opgør. Eurosports kanaler er med på sidelinjen og viser alle de vigtigste kampe, inklusiv Danmarks skæbnekamp i Telia Parken mod favoritterne fra Polen.

Årets vigtigste landskamp venter, og opskriften er til at forstå. Danmark skal helst vinde, og må absolut ikke tabe, når Robert Lewandowski og resten af Polens mandskab gæster København fredag aften. Med skuffende resultater har Danmark lagt maksimalt pres på sig selv inden efterårets afgørende kampe, og der er ikke råd til flere fadæser. Polen fører gruppen med seks point ned til Montenegro og Danmark, og med en sejr er førstepladsen og direkte kvalifikation til VM-slutrunden så godt som sikret.

Kanal 5 stiller i stærkeste opstilling og varmer grundigt op til Danmarks kamp mod Polen fra kl 19:00 fredag d. 1. september. Kampen kommenteres af Peter Piil og Brian Laudrup.  

Kvalifikationsrunden indledes allerede torsdag d. 31. august kl 20:30 på 6’eren, hvor forhåndsfavoritterne fra Frankrig og Holland tørner sammen i en gyser i Paris.

Derudover bydes der  blandt andet på kampen mellem de to suveræne tophold i kvalifikationsgruppe G, når Spanien hjemme på Santiago Bernabéu tager imod ubesejrede Italien. Man kan også følge når de engelske storfavoritter jagter en storsejr på Malta, og når Grækenland og Belgien i Athen mødes i kampen om førstepladsen i kvalifikationsgruppe H.

VM kvalifikationskampe oversigt

Ingen TV-Tider pt.

I samme kategori

Back to top button