Nyheder

VM i Kano og Kajak på TV 2 Sport

TV 2 SportDet danske sprintlandshold stiller med et hold i topform og ambitioner om medaljer, og danskerne kan følges direkte på TV 2 SPORT, der sender fra VM i kano og kajak 21.-23. august.

VM i kano og kajak i Milano, Italien, er den absolut vigtigste konkurrence i år for det danske sprintlandshold, da der både er medaljer og kvalifikationer til OL i Rio 2016 i sigte. Det betyder, at landsholdet har forberedt sig optimalt til Milano med bl.a. en netop overstået træningslejr i Ungarn.

– VM er det mesterskab, som hele sæsonen er lagt an på. Her skal vores roere toppe og ro sæsonens absolut bedste løb. Det bliver med garanti tæt, men vi har haft optimale forberedelser, så selv om forskellen på succes og fiasko vil være knivskarp, så er optimismen stor på holdet, og jeg tror på succes og en OL-billet til alle vores satsningsbåde, siger sportschef Bo Vestergaard fra Dansk Kano og Kajak Forbund, som har udtaget atleterne til VM.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Danskere med helt fremme
Det danske medaljehåb er René Holten Poulsen, som har præsteret stabilt på 1000 meter de seneste år med bl.a. bronze til VM 2014.  Håbet er, at han kan supplere med en historisk dansk VM-guldmedalje på 1000 meter og forsvare en VM-guldmedalje på 500 m. Det vigtigste er dog kvalifikationen til OL i Rio. Både i enerkajak og toerkajak sammen med Nils Boe. OL-kvalifikationen er også målsætningen for de danske piger i både toer- og firerkajak. I toerkajakken sidder to af verdens bedste individuelle 500 meter roere, Emma Jørgensen og Henriette Engel Hansen. I firerkajakken bliver de suppleret af Amalie Thomsen og Ida Villumsen, begge med U-23 VM-bronze på deres CV.

I samme kategori

Back to top button