Streamingnyt

VM fodbold – er streaming en sikker løsning og hvad med billedkvaliteten?

VM Fodbold slutrunden 2018 står for døren, og det må forventes at blive en rigtig stor begivenhed også på streaming.

Store sportsbegivenheder har tidligere presset teknikken hos flere af de danske udbydere, så tør du stole på streaming, når du skal se VM fodbolden i de kommende uger?

Vil TV 2 Play og YouSee streaming kunne følge med?

Både TV 2 Play og YouSee har haft en række problemer, når mange ville streame samtidigt. Så sent som under Danmarks sidste testkamp mod Mexico, havde YouSee problemer. TV 2 Play har også vist tegn på problemer, når mange har streamet samtidigt, så vi vil ærligt talt være overrasket, såfremt VM fodbolden forløber helt uden problemer på de to tjenester.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

TV 2 Play viser alle VM kampe men er kvaliteten den samme?

TV 2 og DR har indgået en aftale, så TV 2 Play kan vise alle VM slutrunde kampe. Rent kvalitetsmæssigt så kan du dog, udover eventuelle stabilitetproblemer, måske også se en kvalitetsforskel på billedekvaliteten på det traditionelle tv signal og streaming. TV 2 Play har hidtil ikke streamet sport med de fulde 50 billeder pr. sekund ligesom på traditionelt tv. Derfor vil man kunne opleve, at billedet ikke virker ligeså flydende, hvis du streamer TV 2 Play på din fladskærm. Visse tv har bevælgelsesoptimering, der til dels kan omgå dette, men det kan af og til give nogle lidt underlige effekter.

Telia TV – alle VM kampe i Grundpakken med første måned til 0 kroner

Telia har netop annonceret at de leverer alle danske tv-kanaler der viser VM fodbold i deres grundpakke under VM turneringen. Den koster 99,- / måned, men de kører med 0 kroner for den første måned, så du kan som ny kunde altså afprøve denne tjeneste og se alle VM kampene uden beregning.

Telia TV streamer op til 720p HD.

Sådan ser du VM fodbolden 2018 i denne bedste kvalitet

Skal vi rangliste måderne at se VM fodbold slutrunden på rent kvalitetsmæssigt så bliver det som følger:

  1. Se TV 2’s kampe i Ultra HD (kræver UHD TV og tv-signal fra Stofa, Waoo eller YouSee, sidstnævnte også deres 4K tv-boks). DR’s kampe må du nøjes med at se i HD på DR1 og DR3
  2. Har du ikke adgang til TV 2 Ultra HD, så er det næstbedste at se DR og TV 2 kampene i HD via tv-udbyder / egen antenne.
  3. Kan du leve med ikke at få den bedste billedkvalitet og acceptere en mulig ustabilitet, så er streaming fra DR / TV 2 Play eller Telia TV den tredje mulighed.

Tjek vores komplette VM fodbold TV-Guide her


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button