Vinterferie film på TV 2

| onsdag 08. feb, 2017 13:17 | 0 Kommentarer

TV 2 skruer op for børne- og familiefilmene i dagtimerne i næste uge og viser bl.a. fire Harry Potter-film og danske animationsfilm.

Kong Vinter fortsætter sit angreb på Danmark i næste uge, hvor mange danskere holder vinterferie. Så hvis lysten til udendørs aktiviteter er begrænset, har TV 2 et godt indendørs tilbud i dagtimerne.

TV 2 byder nemlig på masser af spændende film og underholdningsprogrammer for børn og deres familier – fra dyreprogrammer og legetøjs-dokumentar over klassiske Harry Potter-film til den sjove, danske animationsfilm ’Rejsen til Saturn’ og en hel masse andet derimellem.

Lørdag aften kan hele familien samles om ’Danmark har talent’, hvor sidste acts udvælges forud for de senere live-shows.

Animation og eventyrfilm
Mandag 13. februar byder på action- og eventyrfilmen ’Rejsen til Jordens indre’, og herudover viser TV 2 to dyreprogrammer om henholdsvis aber og puddelhunde samt den britiske dokumentar ’Verdens dyreste legetøj’.

Tirsdag 14. februar er vi helt i fiktionens verden. Efter middagens nyhedsudsendelser byder TV 2 på animationsfilmen ’Rejsen til Saturn’, som bl.a. Casper Christensen og Frank Hvam lægger stemmer til, og på den første af de succesrige Harry Potter-film. Eventyrfilmen ’Harry Potter og de vises sten’ er – ligesom de øvrige film i serien – baseret på J. K. Rowlings populære romanserie.

Animationsfilmen ‘Smølferne’ fra 2011 er baseret på den belgiske tegner Peyos populære figurer. Se filmen på TV 2 15. februar. (Foto: TV 2)

Onsdag 15. februar sender TV 2 filmen ’Smølferne’, som bl.a. Jens Jacob Tychsen, Cecilie Stenspil, Nik Bank Mikkelsen, Laus Høybye, Pernille Rosendahl og Christian Fuhlendorff leverer de danske stemmer til. Senere onsdag byder TV 2 på eventyrfilmen ’Harry Potter og fangen fra Azkaban’.

Også torsdag 16. februar er der eventyrfilm på skærmen, nemlig ’Harry Potter og flammernes pokal’. Her bliver Harry Potter valgt til at repræsentere skolen i en stor troldmandsturnering, og samtidig sker der et mord på troldmandsskolen, som skal løses.

Inden da sender TV 2 Dreamworks-animationsfilmen ’De eventyrlige vogtere’, hvor julemanden, påskeharen, tandfeen, sandmanden og Jack Frost er fem legendariske helte og vogtere med hver deres ekstraordinære evner. Deres mission er at beskytte alle børns drømme og håb, men den onde Mørke har udtænkt en plan, hvor han vil plante frygt i alverdens unge sind.

Ronal og Alibert møder amazon-dronningen i den danske animationsfilm “Ronal Barbaren” fra 2011. Filmen, som kan ses på TV 2 17. februar, er lavet af af folkene bag “Terkel i knibe” og “Rejsen til Saturn”. (Foto: TV 2)

Fredagens børne- og familiefilm i dagtimerne er ’Harry Potter og halvblodsprinsen’ og den danske animationsfilm ’Ronal Barbaren’, der er skabt af folkene bag ’Terkel i knibe’ og ’Rejsen til Saturn’.

I ’Ronal Barbaren’ bortfører den onde fyrst Volcazar alle barbarer i Metalonien, men han overser svæklingen Ronal, der er total blottet for selvtillid og muskelkraft. Ronal må nu – i selskab med den buttede skjald Alibert, den dødsensfarlige skjoldmø Zandra og den metroseksuelle elver Elric – finde et magisk sværd og nedkæmpe Volcazar.

Også på TV 2 PLAY er der gode tilbud til børn og unge, herunder tegnefilm, børneserier og familiefilm.

Kilde: TV 2

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt