Vinter WIPEOUT på Kanal 5

| torsdag 17. nov, 2011 14:20 | 0 Kommentarer

Vinter WIPEOUT (Anne Kejser)

Efter to sæsoner med seermagneten ”WIPEOUT”, går Kanal 5 nu skridtet videre og introducerer ikke blot en ny udgave af programmet – men også ny vært! Det bliver nemlig med Anne Kejser i spidsen, at ”WIPEOUT” vender tilbage i en ny, koldere og vildere udgave under navnet ”Vinter WIPEOUT”. Der er garanti for iskolde vaskere, flyvende snebolde og spejlglatte udfordringer, når deltagerne skal prøve kræfter med den nye vinterlige bane. Uffe Holm og Martin Veltz sidder klar i kommentatorboksen til at give Kanal 5-seerne fuld valuta på den humoristiske front.

Optagelserne er netop begyndt i Argentina, og her venter der en forhindringsbane af helt andre dimensioner end hidtil set i ”WIPEOUT”-historien. Alle elementer er skiftet ud og erstattet af nye, sneklædte og vinterlige forhindringer, der uden tvivl vil få deltagerne på glatis. Kun de fire karakteristiske røde bolde er bevaret – men også her er der tilføjet en ekstra tvist! Med andre ord venter der de 80 danske deltagere nogle udfordringer, der hurtigt kan blive kategoriseret som en tur ned af de ”sorte pister”.

Programmets nye vært er Anne Kejser. Hun er uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi og kendt som model og for hendes medvirken i diverse tv-programmer så som ”slemme, slemme piger”. Siden sommeren 2010 har det 30-årige multitalent været ankerpersonen i Radio ANRs morgenshow ”Anne og de herreløse hunde” sammen med blandt andre Niarn og Geo. De næste fem uger holder Anne dog fri fra radioen, når hun smider radiokasketten og tager skihuen på som vært for ”Vinter WIPEOUT”.

”Jeg er meget privilegeret over at skulle være vært på ”Vinter WIPEOUT”. Det er et af de få programmer, hvor folk med vilje gør sig til grin, og som jeg gider se på. Det er sjovt, fordi de ved godt, at de ligner nogle idioter. Jeg har set lidt af de forrige sæsoner, og det bliver bare vildere og vildere for hver gang. Jeg er allerede blevet varskoet om, at deltagerne i år er mere crazy, så det er jeg spændt på at opleve”, siger Anne Kejser, der selv gemmer på en klodsmajor og derfor ikke tør prøve banen selv: 
”Jeg kunne godt tænke mig det, men jeg er meget klodset og kommer tit galt af sted. Det er ikke så længe siden, at jeg forstuvede foden, fordi jeg hoppede op og ned. Så oddsene for at jeg kommer gennem banen uden skader er små”, siger Anne, der vælger at overlade ”Vinter WIPEOUT”-banen til de 80 danske deltagere.

Mens Anne befinder sig ude på banen og hepper på banens deltagere, vil programmets tro væbnere – Uffe Holm og Martin Veltz – sidde varmt inde i kommentatorboksen og kommentere deltagernes gennemløb i de sneklædte omgivelser.

”Vinter WIPEOUT” får premiere på Kanal 5 til foråret 2012. Se mere på kanal5.dk 

Kilde: SBS presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt