Smart Home produktnyt

Vinskab til dit Smart Home?

Hvis du mangler idéer til nye ting til dit smart home og er tegnebogen i orden, så har ASKO et bud på et premium vinopbevaringsskab

Vinskabet kommer nemlig med en integreret Connect Life-app, hvor man digitalt kan scanne og logge hver flaske. På den måde har man et godt overblik over, hvor vinen er placeret i skabet. Appen er samtidig forbundet til Vivino, hvilket åbner for en omfattende database på mere end 12.000.000 vine samt relevante informationer om smagning, opbevaring, drikkeklarhed og meget mere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det nye kompakte vinopbevaringsskab, ASKO Wine Climate Cabinet Undercounter, indeholder alle de avancerede pleje- og opbevaringsfunktioner, der skal til for at sikre en optimal opbevaring af vinsamlinger. Vinkøleskabet indeholder kulfiltreret luft, en UV-resistent glasdør, der beskytter din vinsamling mod skadeligt UV-lys, samt en vibrationsfri kompressor, der sammen med sensorer sikrer den rette temperatur og luftighed med minimale variationer.

”Traditionelt set opbevares vin i kældre, hvor fraværet af sollys, manglende vibrationer og det unikke klima skaber de perfekte opbevaringsforhold. Alle de integrerede funktioner i ASKOs nye kompakte vinopbevaringsskab er udviklet til at genskabe de unikke opbevaringsforhold som i en traditionel vinkælder,” fortæller Vincent Hofstee, Global Design Manager hos ASKO.

Pris og tilgængelighed

ASKO Wine Climate Cabinet Undercounter fås i to versioner med henholdsvis én og to temperaturzoner. Vinskabene forhandles hos udvalgte forhandlere fra den 1. marts til en udsalgspris på henholdsvis DKK 20.795 og DKK 25.395.

Kilde: ASKO presse

I samme kategori

Back to top button