Smart Home produktnyt

Vinskab til dit Smart Home?

- ASKO introducerer nyt kompakt vinskab med integreret Vivino-app

Hvis du mangler idéer til nye ting til dit smart home og er tegnebogen i orden, så har ASKO et bud på et premium vinopbevaringsskab

Vinskabet kommer nemlig med en integreret Connect Life-app, hvor man digitalt kan scanne og logge hver flaske. På den måde har man et godt overblik over, hvor vinen er placeret i skabet. Appen er samtidig forbundet til Vivino, hvilket åbner for en omfattende database på mere end 12.000.000 vine samt relevante informationer om smagning, opbevaring, drikkeklarhed og meget mere.

Det nye kompakte vinopbevaringsskab, ASKO Wine Climate Cabinet Undercounter, indeholder alle de avancerede pleje- og opbevaringsfunktioner, der skal til for at sikre en optimal opbevaring af vinsamlinger. Vinkøleskabet indeholder kulfiltreret luft, en UV-resistent glasdør, der beskytter din vinsamling mod skadeligt UV-lys, samt en vibrationsfri kompressor, der sammen med sensorer sikrer den rette temperatur og luftighed med minimale variationer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Traditionelt set opbevares vin i kældre, hvor fraværet af sollys, manglende vibrationer og det unikke klima skaber de perfekte opbevaringsforhold. Alle de integrerede funktioner i ASKOs nye kompakte vinopbevaringsskab er udviklet til at genskabe de unikke opbevaringsforhold som i en traditionel vinkælder,” fortæller Vincent Hofstee, Global Design Manager hos ASKO.

Pris og tilgængelighed

ASKO Wine Climate Cabinet Undercounter fås i to versioner med henholdsvis én og to temperaturzoner. Vinskabene forhandles hos udvalgte forhandlere fra den 1. marts til en udsalgspris på henholdsvis DKK 20.795 og DKK 25.395.

Kilde: ASKO presse

Viaplay Film & Serier Sommertilbud - spar 50% i 3 mdr. 64,50 kr/md i 3 måneder
Herefter 129 kr/md. Gælder t.o.m. 30. juni 2023. Reklame-link

I samme kategori

Back to top button