TV-Nyt

Vild med Dans – Se de officielle billeder og læs mere om de 12 dansepar

TV 2 varmer op til årets Vild med Dans premiere 12. september for tiden og har nu lagt billeder ud af de 12 dansepar.

Astrid Krag og
Thomas Evers Poulsen

Tidligere sundheds-minister og nuværende folketingsmedlem for Socialdemokraterne, Astrid Krag, skulle ikke betænke sig længe, før hun sagde ja til at medvirke i ‘Vild med dans’.

Hun vil knokle i øvelokalet, og det kan hun gøre sammen med en af konkurrencens absolutte veteraner, Thomas Evers Poulsen, der vandt den allerførste ‘Vild med dans’ sammen med Mia Lyhne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Besir Zeciri
og Mie Moltke

Med på holdet af modige ny-dansere i ‘Vild med dans’ er den unge teater- og filmskuespiller Besir Zeciri, som i løbet af efteråret kan opleves på tv i DR’s historiske dramaserie ‘1864’ og i foråret 2015 på det store lærred i Erik Clausens komedie ‘Mennesker bliver spist’.

På dansegulvet er Besir Zeciri i gode hænder hos Mie Moltke, der har været med i otte sæsoner af dansekonkurrencen.

Ditte Ylva Olsen
og Morten Kjeldgaard

TV 2s seere kender allerede skuespilleren Ditte Ylva Olsen fra rollen som politiefterforsker Bendtsen i tv-serien ‘Dicte’, og nu glæder hun sig over at få chancen for at vise, hvad hun kan på et dansegulv.

Ditte skal danse med Morten Kjeldgaard, som tidligere har været dansepartner med Line Baun Danielsen og Maria Lucia.

Erik Brandt
og Vivi Siggaard

Modemanden Erik Brandt, der er født i 1943, bliver danseholdets alders-præsident. Han satser på sit vinderinstinkt og på, at han ikke er typen, der giver op – og så håber han, at han kommer i topform i løbet af konkurrencen.

Hans dansepartner er den erfarne Vivi Siggaard, som debuterer i ‘Vild med dans’.

Hun har bl.a. haft store roller på Det Ny Teater og Det Kgl. Teater og kender faktisk de andre professionelle dansere godt, for hun har undervist flere af dem.

Helge Vammen
og Sofie Kruuse

Elitegymnasten og mangekæmperen Helge Vammen har foreløbig sikret sig ikke færre end 57 medaljer ved Nordeuropæisk- og Nordisk Mesterskab.

Han har vundet det danske mesterskab i mangekamp syv gange, sikret sig yderligere 28 DM-titler i de enkelte discipliner og vundet det danske holdmesterskab fem gange sammen med Vejlby IK Gymnastik.

Så det er en mand, som er vant til at gå efter guld, der skal dyste i ‘Vild med dans’ sammen med Sofie Kruuse.

Johannes Nymark
og Claudia Rex

Skuespilleren Johannes Nymark har inden for de senere år for alvor slået sit navn fast med hovedrollen i den populære ‘Aladdin The Musical’.

På de skrå brædder har den 28-årige skuespiller spillet hovedroller på Det Ny Teater, Fredericia Teater og Folketeatret, og på det store lærred har han bl.a. medvirket i ‘Hvidsten Gruppen’ og ‘Over kanten’.

I ‘Vild med dans’ er det Claudia Rex, der skal hjælpe Johannes Nymark med at finde takten.

Line Kruse
og Michael Olesen

Skuespilleren Line Kruse, der spillede Bitten i biografhittet ‘Den skaldede frisør’, Ritas søster i TV 2s dramaserie ‘Rita’ og stadig huskes som storesøsteren i ‘Krumme’-filmene, er stor fan af ‘Vild med dans’.

Hun har fulgt godt med i de tidligere sæsoner og betragter sig selv som lidt af en ‘Vild med dans’-ekspert.

Det er Michael Olesen, som sørger for, at Line Kruse får omsat sin store viden til yndefulde trin på dansegulvet.

Paprika Steen
og Mads Vad

Skuespilleren og filminstruktøren Paprika Steen er et af dansk films helt store navne, og da hun gerne vil udfordre sig selv med ting, hun ikke har prøvet før, har hun sagt ja til at være med i dette års udgave af ‘Vild med dans’.

Paprika Steen glæder sig mest til at danse rumba og frygter mest den hurtige quickstep – men uanset hvad, så er hun i gode hænder på dansegulvet, hvor hun danner par med sidste års vinder, Mads Vad.

Sara Maria
Franch-Mærkedahl
og Silas Holst

Til hverdag holder TV 2s vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl styr på solskin, regn og blæst, men i dette efterår skal hun også have styr på bl.a. quickstep, rumba, chachacha, når hun stiller op i 11. sæson af ‘Vild med dans’.

Hendes dansepartner bliver Silas Holst, som vandt sæson otte sammen med skicross-løberen Sophie Fjellvang-Sølling i 2011 og tre gange har danset sig til en andenplads.

Thomas Wivel
og Katrine Bonde

Standupkomikeren Thomas Wivel, som bl.a. er kendt for sin medvirken i det årlige velgørenhedsshow ‘Talegaver til børn’ og for bogen og showet ‘117 ting mænd og kvinder bør vide om hinanden’, er en af branchens mest produktive.

Heldigvis har han afsat tid til at være med i dette års udgave af ‘Vild med dans’.

Thomas Wivel får professionelt selskab i træningslokalerne og på dansegulvet af Katrine Bonde.

Tine Baun
og Frederik Nonnemann

Den tidligere badmintonspiller Tine Baun, der bl.a. har vundet den prestigefyldte All England-turnering tre gange, har for nylig indstillet sin fornemme karriere. Nu er hun klar til at stifte bekendtskab med en ny og anderledes form for fodarbejde, når hun stiller op i dette års udgave af ‘Vild med dans’.

Tine Baun er i sikre hænder hos den professionelle danser og underviser Frederik Nonnemann.

USO
og Jenna Bagge

Den århusianske rapper USO har ingen problemer med mundtøjet – faktisk er han kendt for at rappe i dobbelt tempo, og nu har han sagt ja til at lade fødderne tale i ‘Vild med dans’.

Det er Jenna Bagge, som er ny i ‘Vild med dans’, der skal sørge for, at USO bliver fortrolig med takt og tone på dansegulvet.

Hun har netop helliget sig danseundervisning efter mange år med sportsdans på internationalt højt og med flere danmarksmesterskaber i bagagen.

I samme kategori

Back to top button