TV-Nyt

Vild med dans nu også på TV 2 Fri

Vild med Dans Ekstra TV 2 Fri
(Foto: Camilla Hagel / TV 2)

Er du også ‘Vild med dans’, og er du en af dem, der bare ikke kan få nok og har svært ved at sidde stille, når vi fredag efter fredag venter på ‘Vild med dans – afgørelsen’? Så skal du se med på TV 2 FRI, når Cecilie Hother fra fredag 17. oktober byder på ‘Vild med dans – ekstra’ i pausen mellem ‘Vild med dans’ og ‘Vild med dans – afgørelsen’, hvor overskriften lyder “Sådan var mit Vild med dans”.

 I ‘Vild med dans – ekstra’ på TV 2 FRI inviterer Cecilie Hother deltagere fra tidligere sæsoner af ‘Vild med dans’ indenfor i Frihuset til en snak om, hvordan dansen har ændret deres liv. For har man set og ser ‘Vild med dans’, er man ikke i tvivl om, at det er en oplevelse for livet at være med i programmet – uanset om det er som professionel danser eller ny-danser, og for nogen har det endog betydet et vendepunkt i deres liv. Men hvorfor er det egentlig, det er sådan? Hvad er det, dansen kan? Og hvad er det for en udvikling, man som deltager gennemgår?

De største øjeblikke
Cecilie Hother er tidligere ‘Vild med dans’-deltager og kan derfor tale med om, hvad det betyder at være med i programmet. Cecilie dansede sig helt frem til finalen sammen med professionel danser Mads Vad i 2010 – og et af hendes største øjeblikke i ’Vild med dans’ var, da hun og Mads blev ‘Vild med dans’- vindere:

– Hvis man havde kunnet se mit indre, da vores navne blev råbt op i finalen – “og vinderne er” – så ville man have set et festfyrværkeri af farver, sommerfugle, bobler – ja, det hele! Når man har knoklet i flere måneder i et træningslokale, og man pludselig står med trofæet i hånden, så er det noget af det fedeste, siger Cecilie Hother, der selvfølgelig godt er klar over, at det ikke er alle, der når så langt:

– Men det er jo det, man håber på, når man bliver spurgt, om man vil være med i ‘Vild med dans’, siger Cecilie, der altid vil anbefale andre at deltage i programmet:

– Det er drønhårdt, du har ikke tid til andet end job og dans, du har møgtravlt. Men det er det hele værd. Jeg føler selv, jeg er blevet et andet og bedre menneske af at have været med, fordi man bliver taget ud af sine vante rutiner, meninger og holdninger og kastet ind i et helt nyt univers, hvor man må se på sig selv fra en anden vinkel.

Luk dansen ind
I første program får Cecilie Hother besøg af skuespillerne Robert Hansen og Mathilde Norholt.  I 2007 sagde Robert ja til at deltage i ‘ Vild med dans’ på et tidspunkt, hvor hans karriere var kørt i sænk med en masse dårlig omtale om misbrug og druk.

Og det blev et ja, han ikke siden har fortrudt, for ikke alene endte han med at vinde ‘Vild med dans’ sammen med professionel danser Marianne Eihilt – hans deltagelse betød også, at han fik sit liv og karriere på ret køl.

Mathilde Norholt, der deltog i ‘Vild med dans’ i 2013 sammen med professionel danser Thomas Evers Poulsen, fik mod, styrke og en større tro på sig selv med i bagagen og kan – ligesom Robert – kun anbefale, at man lukker dansen ind i sit liv.

Cecilie Hother taler med de to om alt det flotte, det grænseoverskridende og det benhårde arbejde, som ‘Vild med dans’ fører med sig. Om venskaber og kærlighed. Og så vil der selvfølgelig også være masser af dejlige tilbageblik og danseklip fra de tidligere sæsoner.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button