TV-Nyt

Vild med dans hitter også på TV 2 Fri

Vild med Dans Ekstra TV 2 Fri
(Foto: Camilla Hagel / TV 2)

Dansefeberen har nu også bredt sig til TV 2 FRI, der med ’Vild med dans-ekstra’ landede det mest sete program i kanalens historie.

’Vild med dans-ekstra’ blev i fredags det mest sete program blandt alle danskere i kanalens historie, da 139.000 danskere over 3 år og seks procent af kernemålgruppen kiggede med. Dagen blev samtidigt kanalens næststærkeste fredag i målgruppen i 2014.

Sådan var mit ’Vild med dans’
Hvis man har set eller ser ‘Vild med dans’, er man ikke i tvivl om, at det er en oplevelse for livet at være med i programmet – uanset om det er som professionel danser eller nydanser. I programmet inviterer værten Cecilie Hother deltagere fra tidligere sæsoner af ‘Vild med dans’ indenfor i Frihuset til en snak om, hvordan dansen har påvirket deres liv.

Sune Roland, kanalchef for TV 2 Networks, fortæller:

– Dans er et af de områder, der tjener som et frirum for mange, og igennem årene har der ligget mange stærke personlige udviklingshistorier i det fantastiske univers, som ’Vild med dans’ udgør, og derfor er vi superglade for, at seerne tager så godt imod både ’Vild med dans-ekstra’, men også ’Klar, Parat, Sy!’ og ’Fantastiske Fund’, som vi sender lige nu.

Cecilie Hother, der selv er tidligere ’Vild med dans’-vinder, fik i fredags besøg af bordtennisspilleren Mie Skov, der vandt i 2013 med Mads Vad, og sangerinden Anna David, der deltog i 2006 med René Christensen. Sammen så de tilbage på nogle af de største øjeblikke i deres ‘Vild med dans’. Programmet bliver vist fredage på TV 2 FRI – i pausen før ’Vild med dans’-afgørelsen sendes på TV 2.

‘Vild med dans-ekstra’ rullede over skærmen for første gang fredag 17. oktober. Programmet vises sidste gang fredag 5. december.

Mere ud af livet
– Vi er i fuld gang med en drejning af TV 2 FRI henimod emner og fortællinger, der er relevante for flere mennesker. Vi kommer til at have færre historier om enkeltpersoner i naturen og langt flere historier om menneskelige relationer og de ting, der gør, at folk føler, at de får mere ud af livet, siger Sune Roland.

– På TV 2 FRI er vores rolle – udover at være dén kanal der mest rendyrket omfavner hele livsstilsområdet – at uddybe de universer, som kan inspirere folk til at leve livet mere fuldt. Derfor har vi haft ‘Frihuset-ekstra: Kurs mod fjerne kyster’, og nu ’Vild med dans-ekstra’, som er formater, hvor Cecilie Hother har uddybet fantastiske universer for seeren. Den slags kommer seerne til at opleve mere af på TV 2 FRI, lyder det fra kanalchefen for TV 2 Networks.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button