TV-NytBranche-Nyt

Viasat tæt på La Liga og Serie A i Sverige?

tv fodboldIfølge flere svenske aviser, så skulle der blive meldt ud omkring tv-rettigheder for spansk og italiensk fodbold onsdag aften. Svenske Expressen melder endda, at de mener at vide, at det er Viasat, der har sikret sig rettighederne. Expressen spekulerer i Viasat vil sikre sig rettighederne, så man har noget, såfremt man mister Premier League rettighederne. Skulle man sikre sig Premier League, så skriver Expressen, at Viasat så måske ville sælge La Liga og Serie A rettighederne videre.

Det betyder ikke at have nogen betydning for de danske rettigheder, men det kunne selvfølgelig være nærliggende at tænke, at Viasat også her ville sikre sig rettighederne. Ifølge det svenske Aftonbladet, så vurderes en aftale endnu ikke at være endelig, så her ser man endnu ikke Viasat i Sverige som endelig køber.

Discovery siger I Danmark til til Ekstra Bladet, at man ikke er kommet nærmere en aftale, end man var for tre uger siden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Rettighederne sælges af firmaet MP & Silva, og de skulle have forsøgt i første omgang at sælge en samlet rettighedspakke til La Liga, Serie A og den franske Ligue 1. Netop i dag er der dog også historier ude om at MP & Silva senest skulle have prøvet at shoppe La Liga rettigheder i flere dele herunder som streaming alene rettighed og Pay Per View.

Opdatering – Umiddelbart kom der dog intet nyt bortset fra en svensk avis nu vil streame kampe på deres hjemmeside. Såfremt Viasat har købt rettighederne kan man spekulere i, om de venter med at sende kampe indtil Premier League er afgjort. Får Viasat rettighederne til Premier League, så vil man måske så sælge La Liga og Serie A rettighederne til f.eks. Discovery. Begynder Viasat først at sende kampe fra den spanske og italienske liga, så bliver det lidt svært at sælge det videre igen uden at få utilfredse kunder.

I samme kategori

Back to top button