TV-NytBranche-NytParabol-TV

Viasat sikrer sig aftale med NBC og SF Film

Viasat har sikret aftale med NBC Universal og SF Film, hvilket betyder endnu flere stærke titler til filmudbuddet på TV1000-kanalerne og via ViasatOnDemand. Med NBC-aftalen får Viasat film som ”Det’ Indviklet” med Meryl Streep, Steve Martin og Alec Baldwin samt instruktøren Ridley Scotts store drama ”Robin Hood” med Russell Crowe i hovedrollen og Cate Blanchett som Mariott.

Det vil især få indflydelse på ViasatOnDemand, hvor Viasat oplever en stigende efterspørgsel for at se film online.

”Der er helt afgørende, at vi har et stort og varieret udbud af film på vores filmkanaler. Viasat er ikke ene om at udbyde film via TV og på nettet, så det gælder om at have de rigtige film på hylderne. Film er populær underholdning, og vi oplever en stigende efterspørgsel på film via vores on demand tjenester. Det skyldes, at fordi flere og flere har fundet ud af, hvor meget lettere det er at se filmen via nettet eller på vores boks frem for at skulle en tur forbi videobutikken,” siger adm. direktør, Kim Poder, Viasat.

NBC Universal udtrykker også stor tilfredshed med at blive en del af TV1000-kanalernes underholdning.
“Vi er meget glade for, at NBC Universals film nu bliver en del af TV1000’s tilbud til seerne,” siger koncerndirektør, Belinda Menendez, NBC Universal International Television Distribution. 

Viasat får foruden de ovenfornævnte titler blandt andre følgende NBC-film: “The Wolfman”, hvor Benicio Del Toro spiller over for Anthony Hopkins. Matt Damons “Green Zone” og “The Adjustment Bureau”. “Get Him to the Greek” med Jonah Hill og Russell Brand, “Grusomme mig”, med Steve Carell og “Charlie St. Cloud”, med Zac Efron bliver også tilgængelig. Aftalen med SF Film udvider sortimentet med film som ”Englegården 3” og ”Jægerne 2”. Viasat vil i alt kunne tilføre 12 nye film årligt fra SF Film – primært svenske, men også norske og danske produktioner. 

Viasat har syv TV1000 kanaler – henholdsvis TV1000, TV1000 Drama, TV1000 Action, TV1000 Nordic, TV1000 Classic, TV1000 Family and TV1000 HD. Der er flere muligheder, hvis man gerne vil have adgang til det enorme udbud af film. TV 1000 er tilgængelig via parabol, kabel og bredbånds-TV. Derudover kan brugere se filmene via ViasatOnDemand på nettet eller via boksen. Med de to nye aftaler får Viasat eksklusivrettighederne til at distribuere filmene i Danmark, Sverige, Norge og Finland via betalings-TV.

Kilde: Viasat presse

I samme kategori

Back to top button