Viasat Golf fylder fem år

| tirsdag 03. jan, 2012 13:41 | 0 Kommentarer

Den 4. januar fylder Danmarks golfkanal, Viasat Golf, fem år. Kanalen har sendt mere end 7000 timers live tv og været med til alle store triumfer.

Viasat Golf har med stor succes samlet alle de attraktive golfturneringer og været med til alle de store triumfer. F.eks. da Anders Hansen triumferede i BMW PGA Championship i 2007. Viasat Golf var med, da Tiger Woods for første gang i over to år endelig fik en sejr igen her i december. Og var selvfølgelig med, da Danmarks mest vindende golfspiller Thomas Bjørn sidste år gjorde comeback til den absolutte verdenselite med hele tre sejre på European Tour.

I 2012 er både Anders Hansen og Thomas Bjørn begge med i alle fire Majors, og Anders er ligeledes kvalificeret til WGC-turneringerne. Og 2012 byder også på den traditionsrige Ryder Cup, der spilles i september i Medinah, Illinois. Og vi sender det hele!, lyder det fra Viasat.

“Vi er meget stolte af kanalen. Vi har kompetente kommentatorer, som er en god blanding af tidligere spillere, trænere og tv-journalister. Og vi sender mere end 1400 timers direkte dækning af de store tours om året. Desuden har det været herligt at følge udbredelsen af kanalen, som nu findes i en meget stor del af de danske golfspilleres hjem og i praktisk samtlige klubhuse og pro-shopper i Danmark, udtaler redaktør Henrik Knudsen.

DIGITALT.TV ønsker tillykke, men vi mangler altså stadig en HD udgave af kanalen…

Kilde: TV 3 nyt

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt