Streamingnyt

Viaplays Fixi i Playland fornyet med to sæsoner

Viaplays nye børneserie, Fixi i Playland, har sat visningsrekord på blot en weekend. Derfor udvides serien med både en anden og tredje sæson, så børn og barnlige sjæle kan få glæde af det livlige egern Fixi og hendes ven dronen Elis. Produktionen af anden sæson er allerede i gang og forventes at være klar på Viaplay i 2020.

I september havde den nye børneserie Fixi i Playland premiere på Viaplay. Og successen var umiddelbar. Allerede efter den første weekend var Fixi i Playland Viaplays mest succesfulde originalproduktion for børn nogensinde. I premiereweekenden tiltrak Fixi i Playland flere seere end andre populære børneserier så som Paw Patrol og Gurli Gris.

Viaplay har derfor valgt at lave yderligere to sæsoner af serien, og produktionen af anden sæson er allerede i gang:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi er meget stolte over, at Fixi i Playland er kommet så godt fra start. Det er et drømmescenarie for os, at serien er blevet taget så godt i mod, og vi er derfor glade for at kunne annoncere, at der kommer to sæsoner mere med det lille egern og hendes ven, siger Filippa Wallestam, EVP and Chief Content Officer, NENT Group.

Fixi i Playland er en børneserie om egernet Fixi, som bor i Playland, landet bagved Viaplay. Derfra styrer Fixi, sammen med dronen Elis, udsendingen af alle film og serier på Viaplay.

Hvert afsnit af Fixi i Playland er interaktive med skjulte figurer, som børnene kan finde, og sammen med Fixi kan de løse gåder og rebusser.

I forbindelse med lanceringen af Fixi i Playland blev Fixi også præsenteret som Viaplays nye maskot, der skal hjælpe børnene med at finde rundt på Viaplay. Fixi har desuden også sin egen dans og sang, som er tilgængelig på både YouTube og Spotify.

Fixi i Playland er Viaplays tredje originalproduktion for børn og er tilgængelig på Viaplay i hele Norden. Serien retter sig primært mod børn i alderen 5-8 år. Sæson to er allerede under produktion og ventes at komme på Viaplay i 2020. Serien er skabt og produceret af Splay One samt indspillet i Virtual Reality i NENT Groups StudioV.

Kilde: Viaplay presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button