Streamingnyt

Viaplay viser Copa America 2016

copa_america_2016_centenario“Copa America fejrer i år 100 års jubilæum, og da turneringen samtidig er lagt i USA, og kampene spilles på store, moderne stadions, er der lagt op til et brag af en fodboldturnering. En cocktail bestående af de bedste sydamerikanske spillere som Messi, Neymar, Suarez og mange flere mixet med klassiske fodboldlande som Brasilien, Argentina og Uruguay giver garanti for store fodboldoplevelser i de lange juni aftener og nætter på Viaplay,” siger TV3 SPORT’s ledende redaktionschef Kim Mikkelsen.

For første gang nogensinde spilles Copa America-mesterskabet udenfor Sydamerika, da USA i år er værtsland. Turneringen byder på 16 hold og afvikles i 10 forskellige byer i USA. De regerende mestre fra Chile tog titlen hjem for første gang sidste år, da det lykkedes holdet at slå Argentina efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence. Nu vil det vise sig, om de er i stand til at forsvare titlen i år.

Turneringen sparkes allerede i gang den 4 juni, hvor værtsnationen USA mødes med Colombia på Levis Stadium i Californien. Viaplay sender alle kampe fra Copa America, så der er masser af god fodbold at glæde sig til.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Copa America er verdens ældste kontinentale fodboldturnering. 16 hold deltager i turneringen, inddelt i fire grupper. Etteren og toeren i hver gruppe går videre til kvartfinalerne. Finalen spilles den 27 juni. Uruguay har kunnet hæve pokalen hele 15 gange, og står således for flest sejre i turneringen. De er tæt fulgt af Argentina med 14 sejre. På tredjepladsen ligger Brasilien, som har vundet turneringen otte gange.

Turneringsinformation:

Gruppespil: 4-15 juni

Kvartfinaler: 17-19 juni

Semifinaler: 22-23 juni

Kamp om tredjepladsen: 26 juni

Finale: 27 juni

 

I samme kategori

Back to top button