Streamingnyt

Viaplay vil sætte verdensrekord i tv-kigning

Den 5. maj kl. 15.00 går startskuddet til et verdensrekordforsøg på Viaplay, hvor fire personer skal forsøge at slå den nuværende rekord i længst sammenhængende tv-kigning på 87 timer ved at se serien 24.

24 viaplay

Viaplay Premiere er et helt nyt koncept, som giver Viaplay eksklusive premierer på udvalgte titler. Den første satsning er comebacket for den amerikanske actionserie ’24: Live Another Day’, som findes på Viaplay allerede den 6. maj – kun et døgn efter premieren i USA. I forbindelse med dette, lader Viaplay op med et verdensrekordforsøg i tv-kigning (binge-viewing), og alle kan følge med i forsøget på viaplay.dk/worldrecord24.

”Det er superfedt at vise et verdensrekordforsøg live på Viaplay. Ifølge Guinness World Records regler må deltagerne kun få fem minutters pause hver time, som de kan lægge sammen for at få en længere sammenhængende pause, så de har mildt sagt en hård, men også sjov udfordring foran sig,” siger Janette Cohen, Head of PR på Viaplay.

Viaplay findes på PC, Mac, Android- og iOS-mobiler, tablets, LG Smart TV, Samsung Smart TV, Philips Smart TV, Panasonic Smart TV, Xbox 360, PlayStation® 3 og PlayStation® 4.

Den nuværende rekord er på 87 timer, og blev sat af Dan Jordan, Spencer Larson og Chris Laughlin på Consumer Electronics Show i Las Vegas, Nevada, USA den 6-10 januar i år. Viaplays deltagere vil på Viaplays hovedkontor i Stockholm forsøge at slå rekorden ved at se på kultserien 24, hvor sæson 1-8 allerede findes på Viaplay – i alt 192 afsnit. Dermed er der mere end nok underholdning for at slå rekorden.

Kilde: Viaplay

I samme kategori

Back to top button