Streamingnyt

Viaplay udvikler international dramaserie – Perfect People

NENT Groups Viaplay  melder at de starter udviklingen af en internationale dramaserie. Serien hedder ‘Perfect People’ og udviklingen sker i samarbejde med den berømte Hollywood-showrunner Adi Hasak (NBC’s ‘Shades of Blue’) og den tyske mediegruppe Leonine.

Serien er baseret på bestselleren af samme navn skrevet af den britiske forfatter Peter James, og får premiere på Viaplay i hele Norden.

Perfect People’ er et højest aktuelt psykologisk thriller-drama om genetisk manipulation. I serien er en række børn blevet ??genetisk manipulerede, men når de rammer puberteten, viser de sig at være noget helt andet, end deres designere havde tænkt sig. Adi Hasak vil fungere som showrunner og Executive Producer på serien, og optagelserne er sat til snart at begynde i England.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer:

”Vi har lanceret mere end 20 Originalserier på Viaplay i år, og vi er kun lige begyndt. Adi Hasak er et meget specielt talent, og vi er utrolig glade for at arbejde sammen med ham på dette spændende nyt projekt. ‘Perfect People’ udforsker ikke kun et meget aktuelt emne, men vil skildre det med den gennemtrængende psykologi, det nådeløse tempo og levende karakterskildring, der har kendetegnet alle Adi Hasaks produktioner og begejstret publikum verden over.”

Kilde: Nent presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button