StreamingnytNet-TV

Viaplay uden ekstra omkostninger på PlayStation 3

viaplay_logoFra i dag får brugere af PlayStation®3 med Viaplay-abonnement ubegrænset adgang til markedets bredeste udbud af serier, film og sport uden PlayStation®Plus-abonnement.

– Vi er meget glade for vores fortsatte samarbejde med Sony og for at kunne tilbyde Viaplays indhold uden krav på et PlayStation®Plus-abonnement, siger Niclas Ekdahl, adm. direktør i Viaplay. Det er endnu et skridt til at bevare vores nuværende position, og vi er meget stolte af, at det nu ikke længere er nødvendigt med et særligt abonnement for at få Viaplay på PlayStation®3 og PlayStation®4, fortsætter Niclas.

At åbne op for betalingsvæggen for Viaplay-brugere er endnu et skridt i Viaplays satsning for at øge rækkevidden og gøre indholdet tilgængeligt på så mange platforme som muligt, nu både på PlayStation®3 og PlayStation®4. Viaplay findes ikke kun på disse to platforme, men også på PC, Mac, Smartphones, tablets, LG Smart TV, Samsung Smart TV, Philips Smart TV, Panasonic Smart TV samt Xbox 360.

Viaplay-applikationen er nem at downloade fra PlayStation Networks startmenu ?TV/Videotjenester ? ”Mine kanaler” på en PlayStation®3 med internetadgang.

Kilde: Viaplay

I samme kategori

Back to top button