StreamingnytNet-TV

Viaplay tror på de nye store film i kampen om streaming kunderne

viaplay_logoViaplay har fokus på at være først med de største titler og med de nyeste film, og det gør de med baggrund i kundernes ønsker.

“Vi ser en tendens til, at folk gerne vil se blockbuster-film – og gerne de allernyeste. Derfor har vi på Viaplay prioriteret at lave aftaler, så vi kan tilbyde nye, store film inkluderet i abonnementet, så snart det er muligt. Det er vigtigt for os at give brugerne oplevelsen af, at de kan se filmene kort tid efter, at de har været i biografen. Serierne og de traditionelle titler er også populære, men de store film er især i højsædet”, siger Bo Bergstedt, landechef for Viaplay Danmark.

Juni måned hos Viaplay byder på film en masse store titler med en masse romantik, action og humor. Se blandt andet:

Men in Black 3

Snowwhite and the Huntsman

X-men – First class

Magic Mike

Rio

Også børne-tv markedet er vigtigt

Både de helt nye film og serier som Modig, Barbie, Far til fire og Svampe Bob Firkant er blandt de populære blandt de mindste, men også gamle kendinge vender tilbage: Smølferne, Flintstones, Jern Henrik og Rasmus Klump ligger i toppen over, hvad børn vælger at se på Viaplay. 

For børn er det overskueligt – de kan nemt navigere rundt og selv vælge, hvad de vil se, præcis når de har lyst. På Viaplay er der derudover mulighed for at lade sig underholde offline – Du downloader bare yndlingsfilmen eller serien hjemmefra, og så underholdningen hjemme til bilturen til Tyskland, flyturen til Mallorca eller bare en aften i sommerhuset.

Viaplay Film og TV koster 79 kr. pr. måned (første måned er gratis) mens Film, TV og Sport koster 229 kr. pr. måned.

Kilde: Viaplay

I samme kategori

Back to top button