Viaplay streamer Champions League på Metrostationer

| tirsdag 12. apr, 2016 10:17 | opdateret 12. apr, 2016 kl. 12:59 | 1 kommentar

viaplaymetroViaplay streamer for første gang livesport gennem digitale marketingsskærme i metroen. Det er første gang i historien, at livesport bliver streamet på digitale skærme, og tilmed første gang, at det bliver gjort i metroen i både Danmark, Sverige, Norge og Finland.

“Champions League er mere populært end nogensinde, og det er skønt, at vi kan dele så stort et øjeblik med alle, som befinder sig i metroen”, Viaplays VD Jonas Karlén.

Visningen af Manchester City og PSG er blevet muligt i samarbejde med Clear Channel.

“For os er dette et perfekt eksempel på, hvordan vi kan lave nordiske kampagner, som virkelig udnytter det digitale medie maksimalt. Dette unikke set-up med livestreaming i 4 lande på samme tid er helt unikt i sig selv.

Vi har netop lanceret Metro Play, som er det største digitale netværk i trafikken, og derfor er det ekstra sjovt at vise, hvad vi kan og samtidig skabe merværdi for Københavns passagerer”, siger Sofie Brange, Clear Channel/PR & Communications Manager.

Kampen vil blive vist på følgende stationer:

 

Nørreport

Kongens Nytorv

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer (1)

  1. Preben Pedersen siger:

    Lidt som i gamle dage, hvor folk tog en stol med ned foran radio/tv forretningen og kunne følge tv udsendelsen, men sådan kan de ikke i dag gøre, uden der skal betales en formue til Viasat – så dejligt, at viasat nu selv tilbyder det.

Skriv et svar