Streamingnyt

Viaplay sikrer eksklusive KSW- rettigheder på MMA-kampe i 10 lande

Danske MMA-fans kan nu se frem til mere kampsport på Viaplay. NENT Group har nemlig indgået et langsigtet partnerskab med KSW, der er Europas førende organisation inden for Mixed Martial Arts (MMA). Den første KSW-event finder allerede sted lørdag den 18. december 2021, og fra 2022 byder KSW årligt på 12 events med polske og internationale MMA-konkurrencer, der alle kan opleves på Viaplay.

Viaplays første KSW-event bliver KSW 65 den 18. december 2021, når polske Mamed Khalidov (35-7-2) forsvarer sit mellemvægtsbælte mod kroatiske Roberto ‘Robocop’ Soldić (19-3-0). Samme aften kæmper amerikanske Daniel Torres (12-4-0) mod franske Salahdine Parnasse (15-1-1) om KSW fjervægtsmesterskabet, med yderligere kampe, der bekræftes inden længe.

”KSW tiltrækker ivrige fans, især i Polen, og er nu etableret som Europas førende MMA-organisation. Viaplays partnerskab er ideelt timet, hvor antallet af KSW-events vil stige til 12 næste år. Vi er også glade for at hjælpe nye MMA-talenter med at realisere deres drøm om at konkurrere foran et internationalt publikum”, siger Peter Nørrelund, NENT Group Chief Sports Officer.

Hos KSW er der også stor tilfredshed med den nye aftale:

“Vi er meget begejstrede for at arbejde med Viaplay. Viaplays streaming platform er utrolig værdifuld for sportsfans og vil gøre KSW tilgængelig for flere øjne i Polen og rundt omkring i Europa. Jeg er sikker på, at alle KSW-fans får øget seeroplevelse og drager fordel af dette partnerskab”, Maciej Kawulski, KSW-medejer.

Maciej bakkes op af KSW’s anden medejer Martin Lewandowski:

“Næste år vil vi opleve en stigning i vores events, vores liste over atleter og antallet af europæiske territorier, hvor KSW vil være let tilgængelig. At arbejde med Viaplay giver os nye muligheder og vil kun have en positiv indflydelse på KSW fremover. Dette er et stort øjeblik i vores forbunds historie, og det understreger vores dedikation til fortsat vækst. Jeg er spændt på at begynde dette partnerskab og ser frem til at byde KSW-fans, nye og gamle, velkommen til Viaplay, der starter med KSW 65 den 18. december”.

Alle kampene vil være tilgængelige på Viaplay i Polen, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen og Holland.

Om KSW:

KSW blev lanceret i 2004 af medejere Maciej Kawulski & Martin Lewandowski og er i dag Europas førende MMA-organisation. KSW har været vært for store begivenheder i Polen, Storbritannien, Irland, Kroatien og har rekorden for den største moderne MMA-begivenhed og den største nogensinde i Europa med 57.776 tilskuere ved KSW 39.

KSW, der er kendt over hele verden for sin unikke blanding af sport og spektakel, modtager mediedækning fra nogle af de største forretninger over hele kloden og er blevet nomineret til ‘Årets MMA Promotion’ i World MMA Awards ved flere lejligheder. I 2018 slog KSW det polske fodboldforbund for at vinde ‘Årets sportsorganisation’ i de nationale sportspriser i Polen.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button