Streamingnyt

Viaplay satser på norsk serie

Okkupert TV 2 NorgeViaplay melder i dag at anden sæson af den norske serie Okkupert, som bliver kaldt Besat i Danmark, bliver den anden Viaplay original serie. Dermed får Viaplay anden sæson af den dyreste norske TV-serie gennem tiderne.

Det hyldede politiske drama Okkupert får yderligere en sæson, og bliver anden af Viaplays originalproduktioner. TV 2 Norge viste første sæson, af det som var tidernes dyreste produktion af en norsk TV-serie, og har også købt rettighederne til at vise den anden sæson et halvt år efter Viaplay. Serien kendes under navnet Besat herhjemme, og er skrevet af den norske forfatter Jo Nesbøs.

“Dette efterår lancerer vi vores første Viaplay Original, Swedish Dicks, og nu fortsætter vi vores satsning med originalproduktioner og lancerer anden sæson af Okkupert, eksklusivt på Viaplay. Serien har fået et kæmpe gennembrud rundt i verden og hyldes af kritikere i internationale medier”, siger Jonas Karlén, VD Viaplay.

Serien er den anden i rækken af Viaplay Originals og kommer således til at være tilgængelig eksklusivt på Viaplay i samtlige nordiske lande.

Vi er vældig glade for at indgå dette spændende samarbejde og på den måde få realiseret sæson 2 af Okkupert. Vi ser frem til at give det norske publikum et kvalitetsdrama på TV 2”, siger Christopher Haug, Dramachef TV 2.

”Premiereafsnittet af den første sæson er ved at nærme sig 700 000 seere før efteråret. Kritikere verden over har hyldet serien og Washington Post skrev, at det bare er ” at pause hvad end du laver, og begynde at bingewatche denne serie”.

Anden sæson af Besat kommer til at have premiere på Viaplay i efteråret 2017 og alle store karakterer kommer fortsat til at være med i serien. Serien bliver den anden Viaplay Original, efter Swedish Dicks, som har premiere i efteråret og er den første Viaplay Original.

Kilde: Viaplay

I samme kategori

Back to top button