Streamingnyt

Viaplay satser på engelsksproget orignalserie med Game of Thrones producer

Viaplay har annonceret en ny originalserie. Den kommende serie får titlen The Swarm og den får prisvindende Frank Doelger (Game of Thrones) som Executive Producer. The Swarm, som er baseret på Frank Schätzings bestseller af samme navn, produceres i et internationalt samarbejde med Rai Fiction, France Télévisions, Intaglio Films og ndF International Production.

The Swarm fortæller historien om en uventet katastrofe, som møder menneskeheden. En gruppe videnskabsfolk opdager, at livet under havoverfladen besidder en hidtil ukendt kollektiv intelligens – og at livet dér, som lider under konsekvenserne af den menneskelige forurening, nu har besluttet at kæmpe tilbage med alle midler. En kamp, der får uoverskuelige konsekvenser for menneskene.

“Denne serie kommer ikke til at ligne noget, vi har skabt tidligere. Der er tale om en unik og vigtig fortælling, der sætter fokus på en klode, som er alvorligt ude af balance – iscenesat af en af de allerstørste producere i verden i øjeblikket. Det er en ‘statement-produktion’ fra NENT Group og vores partnere, som vi er sikre på vil bringe følelserne i spil hos vores seere,” siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer, NENT Group.

Serien bliver på otte episoder på engelsk. Optagelserne begynder i efteråret, og serien forventes at have premiere på Viaplay i 2022.

Kilde: Viaplay presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button