Streamingnyt

Viaplay samarbejder med svenske SVT om ny serie

Vores tid er nu ViaplayI maj begynder optagelserne af Viaplay’s og SVT’s (Sveriges Television) store drama satsning “Vores tid er nu”, en familie krønike i 20 episoder, der spænder over flere årtier. Medvirkende herunder Suzanne Reuter, Adam Lundgren, Mattias Nordqvist, Hedda Stiernstedt og Peter Dalle. Hovedforfatter er Ulf Kvensler, efter en idé af Johan Rosenlind. Som instruktør, Harald Hamrell . ” Vores tid er nu,” produceres af Jarowskij i en co- produktion mellem SVT, Viaplay og Film Vest.

Fredag den 7. maj 1945. Anden Verdenskrig er ovre og en ny tid står for dørren. Dermed også konflikten mellem det gamle og det nye. Familien Löwander driver en anset restaurant i hjertet af Stockholm. Den ældste søn Gustaf har til tider med tvivlsomme midler, lykkes med at føre resturanten gennem de svære år under krigen. Nu vil han fortsætte med at drive resturanten, som familien har gjort til alle tider.

Den yngste datter Nina lever et bekymrings løst overklasseliv, og omfavner i stedet de nye tider. Hun begynder at drive natklub i resturantens fest afdeling. Men hendes forelskelse i køkkendrengen Calle vender hendes liv på hoved.

Når mellemsønnen Peter vender hjem efter krigen, indser han at familiens, har store problemer. Hvis Löwanders livsværk skal kunne reddes, kræver det store forandringer, som imødekommer de nye tider. Resturantens fremtid udvikles til en åben konflikt, som skærer lige gennem familien.

I kulisserne styrer familiens matriark, moderen Helga, med hjælp af køkkenchef Stickan som er hendes øjne og øre i virksomheden. Helga står for den svære opgave at holde sammen på familien, og forsvare resturantens position, når sammenholdet omkring dem forandres dramatisk.

-Højkvalitets dramaserier garantere et bredt publikum, så det er en genre vi satser stort på. Vi tænker hele tiden i nye baner, for at kunne tilbyde vores kunder den bedste underholdning, og samarbejdet med SVT omkring ”Vår tid er nu”, er den seneste i rækken af satsninger på helt eller delvist egen produceret indhold som Swedish Dicks og Black Widows. Vi er stolte over at opføre denne produktion i samarbejde med SVT, som står bag nogen af de bedste dramaserier i Norden, siger Jonas Karlen VD på Viaplay.

Fra efteråret 2017 i SVT og fra efteråret 2018, kan seerene på Viaplay følge familien Löwander og resturantens personale gennem årtier af fremgange og nederlag, kærligheds relationer og konflikter, ledsaget af tiden musik og mode.

Kilde: Viaplay

I samme kategori

Back to top button