StreamingnytBranche-Nyt

Viaplay på vej til Island

Nordic Entertainment Group (NENT Group) lancerer streamingtjenesten Viaplay Reklame-link på Island i første halvdel af 2020.  Viaplay vil således være tilgængelig for seere i alle fem nordiske lande. Viaplay har allerede mere end 1,4 millioner betalende abonnenter i regionen, og tilbyder seerne en unik kombination af Originalserier, internationale film og serier, børneindhold og live sport.

Island er et af de mest ‘online’ lande i verden, idet 75% af husholdningerne har adgang til 1 Gbit/ s bredbåndshastigheder via fibernetværk. Der er i øjeblikket 359.000 mobile bredbåndsabonnementer for en befolkning på 360.000 mennesker. Islands regering har som mål, at 99% af alle boliger og virksomheder skal have adgang til mindst 100Mbit / s-hastigheder inden år 2022.

Derfor er Island et ideelt marked for Viaplays unikke og brugervenlige streaming-tilbud.

Anders Jensen, NENT-koncernchef og CEO:

”At bringe Viaplay til Island er det rigtige skridt på det rigtige tidspunkt for NENT Group. Vi har opbygget Viaplay til at være den førende nordiske streamingtjeneste på vores nuværende markeder, og vi oplever en voksende appetit på vores unikke kombination af Originalserier, internationale film og serier, børneindhold og live sport. Samtidig vil vores nye organisationsmodel gøre det muligt for os at udvide hurtigere og mere effektivt. Islands tilgang til teknologi, landets blomstrende kreative scene og stærkt forbundne samfund gør det til en ideel ramme for Viaplay, som nu vil være tilgængelig i alle nordiske lande. ”

Detaljer om indholdstilbuddene, pakkepriser og lanceringsdatoer vil blive annonceret med tiden.

 

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button