Streamingnyt

Viaplay på vej med ny originalserie baseret på bestseller bøgerne om Max Anger

Den sveske krimiserie ’Max Anger – With one eye open’ er baseret på bestsellertrilogien af Martin Österdahl og handler om Max Anger (Adam Lundgren), som er en tidligere politimand, der endelig har fundet kærligheden i sin russiske kollega Pashie (Evin Ahmad).

Da Pashie forsvinder sporløst i Skt. Petersborg, tager Max på jagt efter hende, hvilket fører til opdagelsen af en sammensværgelse, der kan ændre verdensordenen. Det viser sig imidlertid også, at hendes forsvinden har en forbindelse til hans egen hemmelige historie. Max har brug for hjælp, og han trækker derfor den lokale taxachauffør Mira ind i det hele – og sammen skal de nå at finde Pashie, inden det er for sent at stoppe sammensværgelsen.

”Det er utrolig spændende, at vi har fået mulighed for at filmatisere Matin Österdahls thriller om Max Anger. Serien har et fantastisk kvalificeret og lidenskabeligt team både foran og bagved kameraet – og ikke mindst store navne som Adam Lundgren og Evin Ahmad i hovedrollerne. Jeg glæder mig til, at seerne kan se slutresultatet på Viaplay, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer fra NENT Group.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

’Max Anger – With one eye open’ produceres af Nice Drama sammen med Twelve Town med støtte fra Nordisk Film & TV Fond samt Nordsvensk Filmunderholdning. Serien distribueres af REinvent.

Lejla Beši? og Jan Marnell er producenter på serien, mens Mikael Newihl er hovedforfatter.

’Max Anger – With one eye open’ består af otte afsnit, som får premiere på Viaplay i Norden, Polen og Baltikum til efteråret 2021.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button