Streamingnyt

Viaplay optager sæson 2 af originalserien Wisting

Optagelserne til sæson to af Viaplays succesfulde krimiserie ’Wisting’ er netop begyndt, og der er for alvor lagt op til endnu en sæson med højspændt krimi-drama fra øverste hylde. Sæson to, som forventes af premiere på Viaplay i foråret 2021, består af otte episoder og er baseret på bestseller-bøgerne ’Ond vilje’ og ’Natmanden’ af krimiforfatter Jørn Lier Horst.

Der er for alvor lagt op til en dramatisk sæson to af den populære krimiserie ’Wisting’, som forventes at premiere eksklusivt på Viaplay i foråret 2021. En dømt seriemorder flygter, mens han er i William Wistings varetægt, og Wisting må nu sætte alt ind på at fange ham, inden han begynder at dræbe igen. Samtidig kommer sagen i Wistings datter Lines søgelys, da hun er vidne til flugten. Første halvdel af sæson to er baseret på bogen ’Ond vilje’ (2019), mens seriens sidste fire episoder er baseret på bogen ’Natmanden’ (2009) af Jørn Lier Horst. Og her bliver det ikke mindre dramatisk, da en kvindes hovede på et spyd i det centrale Larvik tvinger Wisting ud i arbejdet på den mest groteske sag i hans karriere.

Sven Nordin høstede stor ros for sin fortolkning af den erfarne politimand William Wisting, og han er atter tilbage i sæson to sammen med andre centrale skuespiller fra først sæson bl.a. Thea Green Lundberg og Mads Ousdal.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg er taknemmelig og ydmyg over de tilbagemeldinger, vi fik for første sæson – og det er fantastisk, at vi endelig kan lave mere ’Wisting’. Alle har længtes efter at komme i gang igen, siger Sven Nordin.

’Wisting’-serien slog nordiske rekorder, da første sæson premierede på Viaplay i foråret 2019 og er senere blevet solgt til en række lande, bl.a. USA, Australien, Spanien, Holland og Canada, mens TV-stationen BBC viste Viaplay-serien i Storbritannien.

”Der har været enorm efterspørgsel på mere ’Wisting’ blandt vores seere i Norge og resten af Norden, og det er dejligt, at vi nu er begyndt at filme endnu en sæson med Norges mest efterspurgte politimand, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button