TV-Sport

Viaplay og PDC afholder Nordic Dart Masters igen i 2022

Viaplay og Professional Darts, Corporation (PDC) gentager dette års succes og vender tilbage med en ny omgang Nordic Dart Masters den 10-11. juni 2022 i Forum, København. Billetterne kan bestilles fra i dag, hvor publikum kan se frem til at opleve verdens bedste dartspillere inklusive den regerende mester fra Holland, Michael van Gerwen. Udover at følge turneringen direkte inde fra salen, streamer Viaplay også hele turneringen live eksklusivt i 10 lande.

“Den første Nordic Darts Masters var en uforglemmelig oplevelse – en utrolig feststemning, stort dartdrama og en milepæl for sportslig ligestilling. Darts popularitet fortsætter med at vokse på tværs af Viaplays markeder, og at vise sporten i Holland fra begyndelsen af ​​næste år er et særligt spændende skridt. Sammen med PDC fokuserer vi på at ramme målet igen med Nordic Darts Masters 2022”, siger Peter Nørrelund, NENT Group Chief Sports Officer.

Sportshistorie blev skrevet ved turneringens første udgave i september 2021. Den indledende Nordic Darts Masters var nemlig regionens første PDC World Series of Darts-begivenhed og den første tv-transmitterede PDC-finale nogensinde med en kvindelig spiller, Fallon ‘Queen of the Palace’ Sherrock fra Storbritannien. Sherrocks modstander, den hollandske tredobbelte verdensmester Michael van Gerwen, vandt i sidste ende sin 16. World Series-titel, og fans kan se frem til et glædeligt gensyn med Van Gerwen, når han vender tilbage til København sammen med superstjerner som Peter ‘Snakebite’ Wright og den nylige Grand Slam of Darts-vinder Gerwyn ‘Iceman’ Price.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Vi er glade for at vende tilbage til København i 2022 efter en fantastisk indledende Nordic Darts Masters i år. Det danske publikum skabte en fantastisk atmosfære, der viste, hvad PDC-begivenheder handler om – en uovertruffen kombination af sport i verdensklasse og underholdning. Vi ser frem til at arbejde sammen med vores partner Viaplay for at skabe endnu en mindeværdig weekend med dart”, siger Matthew Porter, CEO, PDC.

Ud over verdens bedste otte spillere vil Nordic Darts Masters give otte lokale kvalifikationsspillere chancen for at vise deres færdigheder til en forventet udsolgt skare på 13.000 tilskuere og et globalt publikum på 3 millioner seere i 135 lande. Turneringen vil være en del af 2022 World Series of Darts.

Billetter til Nordic Darts Masters 2022 er til salg fra i dag hos Ticketmaster

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button