Branche-Nyt

Viaplay og Max Verstappen i nyt samarbejde – Dokumentar på vej

Den regerende Formel 1-verdensmester Max Verstappen og Viaplay indgår et flerårigt partnerskab. Det sikrer fremover eksklusivt indhold for alle Viaplay-seere, hvor fans snart får mulighed for at kunne streame et unikt dokumentarprogram, hvor Verstappen giver et fascinerende indblik i hans tilværelse, og hvor han samtidig deler hemmelighederne bag erobringen af Formel 1-verdensmesterskabet.

Partnerskabet betyder også, at Verstappen bliver Viaplay-ambassadør for alle de markeder, hvor Viaplay har rettighederne til at vise Formel 1. Udover Danmark og de nordiske lande, så har Viaplay også Formel 1 rettigheder i Holland og baltiske lande.

I december 2021 skrev Max Verstappen historie som den første hollandske kører til at vinde Formel 1-verdensmesterskabet. Titlen gjorde, at den 24-årige hollænder blev en af de yngste Formel 1-verdensmestre nogensinde, og præstationen sikrede ham også titlen som årets sportsmand i Holland.

Det nye partnerskab med Viaplay imødekommes også med stor glæde hos Verstappen:

”Jeg ser virkelig frem til dette spændende samarbejde med Viaplay, idet vi matcher hinanden om at være de bedste inden for hvert vores område. Det bliver fantastisk at arbejde med Viaplays professionelle on-site reportere som David Coulthard, Mika Häkkinen og Tom Kristensen. Jeg er sikker på, at deres erfaring som tidligere Formel 1-kørere bliver et stort aktiv. Og jeg ser frem til at nå ud til mange fans med det unikke indhold, som vi vil skabe sammen med Viaplay”

I Nordic Entertainment Group deles begejstringen lige så.

Anders Jensen, NENT Group President og CEO:

“Max Verstappen og Viaplay er et perfekt match. Vi er verdensførende inden for streaming af sport med mere end 100.000 live timer hvert år og en uovertruffen rettighedsportefølje, mens Max’ spændende evner har ført ham til toppen som den 34. verdensmester for kørere. Og vi er begge klar til at accelerere endnu mere! Vi ser derfor frem til at arbejde tæt sammen med denne talentfulde og karismatiske superstjerne.”

Peter Nørrelund, NENT Group Chief Sports Officer:

”Partnerskabet med Max Verstappen viser styrken af ​​vores engagement i Formel 1. Viaplay dækker denne fantastiske sport på en måde, der ikke er tilgængelig andre steder, med den allerbedste studiedækning, adgang til kørerne og vores on air eksperter som Mika Häkkinen, David Coulthard og Tom Kristensen. Med tilføjelsen af det eksklusive indhold fra Max vil seerne nu få et indblik i det hurtigste show på jorden som aldrig før.”

Den nye Formel 1-sæson og kampen om det næste verdensmesterskab begynder i marts, hvor Verstappen skal forsvare titlen.

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button