Viaplay offentliggør deres første originalserie – Swedish Dicks

| tirsdag 17. nov, 2015 10:21 | 0 Kommentarer

Swedish Dicks ViaplayViaplay lancerer med Peter Settman som producer, den første originale serier, som kommer eksklusivt på Viaplay i 2016. Hollywood-skuespiller Peter Stormare og Sveriges sjoveste komiker, Johan Glans, er blandt castet.

Viaplay, den førende leverandør af digital underholdning i Norden, offentliggør i dag den første originale Viaplay-serie – Swedish Dicks. Den er co-produceret af det internationale produktionsselskab Brain Academy og stifteren Peter Settman samt Viking Brothers Entertainment og Glenn Lund.

–       Vi er meget spændte over at kunne introducerer Viaplay´s første originale serie – Swedish Dicks, and derfor kunne udvide vores udbud endnu mere. Det er en international produktion, som foregår i LA med skuespillere som Peter Stormare og andre store nordiske navne. Vores brugere kan forvente en fuldstændig unik og underholdende serie, siger Jakob Mejlhede Andersen, EVP MTG Programming and content Development Chief Content Officer, MTGX & Viaplay

Den prisbelønnede svenske Hollywood-skuespiller, Peter Stormare, der er verdensberømt for adskillige fantastiske internationale film og serier (Big Lebowski, The Blacklist) spiller sammen med Sveriges sjoveste komiker, Johan Glans, som to gange er blevet er kåret som Sveriges sjoveste komiker (2003, 2013). Viaplay-brugerne kan opleve den potentielt mest omtalte svenske duo nogensinde i 2016.

Peter Settman, der er producer på den originale Viaplay-serie, er en prisbelønnet svensk skuespiller, producer og tv-vært samt stifter af Brain Academy. Han er kendt og respekteret som hjernen bag adskillige svenske produktioner (Partaj, Playa del Sol) og som vært på det populære tv-program “Så ska det låta”.

– Det er virkeligt spændende at levere den første originale Viaplay-serie nogensinde med de største navne fra Sveriges skuespiller- og humor-elite. Swedish Dicks minder ikke om noget andet, der er set før, og er den perfekte blanding af hylende morsomme øjeblikke og dialog med mere seriøse undertoner, fortæller Peter Settman, der er producer på Swedish Dicks.

Swedish Dicks er en international co-produktion og den første originale Viaplay-serie nogensinde. Peter Stormare og Johan Glans spiller to svenskere, der forsøger at overleve som ulicenserede privatdetektiver i Los Angeles. Swedish Dicks bliver tilgængelig i hele Norden, eksklusivt på Viaplay, senere i 2016.

Kilde: Viaplay

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming