Streamingnyt

Viaplay lanceres 1. april på Island

Som de sidste i de fem nordiske lande kan den islandske befolkning nu også snart se frem til at se Viaplays indhold. 1. april lanceres Viaplay Reklame-link nemlig på Island, og det betyder, at islændingene får adgang til Viaplay Originals – herunder de populære serier Den som dræber, Forhøret, Box 21 og Wisting – film & serier, indhold til børn. På Island vil Viaplays film- og seriepakke koste 599 ISK (EUR 4) om måneden. Viaplay vil, som på NENT Groups andre markeder, være tilgængelig for kunder på Island gennem direkte abonnementer eller tredjeparts partnerskaber.

Både Viaplay Originals og børneindhold vil have islandske undertekster eller dubs, mens udvalgt sportsindhold vises med islandske kommentatorer. Der vil i de kommende måneder blive tilføjet nyt indhold af Viaplay Originals, film, serier, børneindhold og livesport til de islandske Viaplay-seere.

En stor del af dette sportsindhold er lige nu udsat på grund af det globale coronavirus-udbrud, men så snart de genoptages, vil en Viaplay-sportspakke blive tilgængelig på Island.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

NENT Group har sikret sig de eksklusive islandske medierettigheder til at vise storslået sportsindhold og sætter alle sejl for at give de islandske Viaplay-brugere den ultimativt bedste oplevelse af sport som: Formel 1, Bundesliga-håndbold, WTA-tennis, Major League Baseball, NASCAR, fodbold fra Bundesligaen, den hollandske æresdivison, Superligaen, den svenske Allsvenskan, Division 1 Féminine, den franske pokalturnering, CONCACAF, Nations League, Copa América fra 2021 og meget mere.

“Viaplay er historien om en nordisk streaming-succes, og lanceringen af Viaplay på Island er et meget naturligt skridt for os, som understreger dét, Viaplay er: Nordens førende streamingtjeneste. Fra den 1. april tilbyder NENT Group seere på Island flere fremragende nordiske Original-serier i højeste kvalitet, mens også andre anerkendte film, serier og premium børneindhold vil kunne ses på Viaplay. Snarest derefter tilføjes live-sportsindhold i verdensklasse. Viaplay har allerede 1,6 millioner abonnenter i Norden, men der er plads til yderligere hurtig vækst! Vi ser frem til nu også at tilbyde vores unikke indhold til de islandske seere”, siger Anders Jensen, NENT Group President og CEO.

Kilde: Nent Group presse

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button