Streamingnyt

Viaplay har fået mulighed for brugerprofiler

Viaplay har nu individuelle brugerprofiler som et led i arbejdet med at udvikle streamingtjenesten og sikre en tættere forbindelse til brugerne.

De nye brugerprofiler indeholder blandt andet en særskilt børneprofil, der gør det muligt at adskille børnenes indhold fra det indhold, der er målrettet voksne. Børneprofilen indeholder kun serier og film, der er velegnede til børn, og sikrer dermed at forældrene i højere grad har kontrol over, hvad deres børn ser og ikke ser:

”Individulle profiler giver en mere personlig oplevelse på Viaplay, eftersom indhold og anbefalinger er baseret på den enkeltes smag. Jeg er virkelig glad og stolt over, at Viaplay endelig kan tilbyde denne funktion til vores brugere. Der har længe været efterspørgsel på den funktionalitet, og jeg ved, at der er mange familier derude, der glæder sig over, at de nu kan få adskilte profiler,” fortæller Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay, Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Arbejdet med at udvikle de individuelle brugerprofiler har været undervejs siden maj og er gradvist blevet rullet ud – alle brugere har fra dags dato individulle profiler på Viaplay. Hver hustsand kan have op til seks profiler, og der findes i alt 25 forskellige symboler, man kan vælge imellem, når man laver sin personlig profil.

viaplay brugerprofiler

Du opretter brugerprofil under kontoindstillingerne.


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button