Streamingnyt

Viaplay får nyt logo

viaplay nyt logoViaplay lancerer i dag sin nye brandidentitet. Viaplay får nyt logo, slogan og fra begyndelsen af næste år også et helt nyt reklamekoncept.

Viaplay lancerer i dag sin nye visuelle identitet. Lanceringen er det første trin og bliver fulgt af et nyt, større reklamekoncept, som bliver synligt fra næste år.

–  Viaplay blev lanceret i 2011, og siden er der sket meget med produktet. I dag tager vi det næste skridt og markerer det visuelt, da vi med vores unikke indholdsrettigheder inden for film, serier, børneprogrammer og sport har positionen som Nordens førende streamingtjeneste for hele familien, siger Louise Wachtmeister, Director of Brand and Communications hos MTGx og Viaplay.

Da tjenesten blev lanceret i 2011, var Viaplay de første på det nordiske marked. Streaming-markedet er siden da vokset, og Viaplay er i dag Nordens førende streamingtjeneste af underholdning for hele familien. Derudover satser Viaplay kraftigt på indholdssiden med blandt andet Viaplay Premiere, som giver brugerne de nyeste serier, samt markedets bedste samling af børneprogrammer med eksklusive rettigheder til eksempelvis Nickelodeon og Disney. Dertil kommer lokale produktioner og direkte sport i verdensklasse, som alt sammen er med til at gøre Viaplay til den indlysende streamingtjeneste for hele familien.

–  Den visuelle identitet er det første, som man får øje på, og med den ønsker vi at signalere vores unikke position som hele familiens yndlingsleverandør af underholdning. Vi er stolte af vores baggrund og har derfor valgt at bevare genkendeligheden i varemærket, mens farve og skrifttype afspejler en ny æra af digital underholdning med tilgængelighed, legesyge og varme, hvor der altid er fokus på at levere de mest engagerende, intelligente og relevante oplevelser direkte til dig, afslutter Louise Wachtmeister.

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button