Streamingnyt

Viaplay er nu tilgængelig uden Xbox Live Gold

viaplay xboxNu kan Xbox-brugere med Viaplay-abonnement få adgang uden Xbox Live Gold abonnement.

– Vi er meget glade for at kunne tilbyde Viaplays indhold uden krav på et Xbox Live Gold-abonnement,siger Rikard Steiber, administrerende direktør på Viaplay. Det er vigtigt for os at være tilgængelige på mange måder, på så mange platforme som muligt for vores kunder, fortsætter Rikard Steiber.

Xbox har fjernet kravet på at brugere skal have Xbox Live Gold for at kunne anvende underholdningsapps. Det betyder at alle med Viaplay-abonnement kan streame tjenesten uden ekstra omkostninger på Xbox 360.

– I vores bestræbelser på at blive hjemmets underholdningsplatform er vi nu glade for at kunne tilbyde alle vores kunder, som har en Xbox tilsluttet, adgang til vores store udvalg af entertainment apps og tjenester uden omkostninger. Viaplay er en vigtig partner for os på Xbox med deres brede udvalg af film, sport og TV, siger Mattias Rosenkvist, Områdechef i Xbox Microsoft.

Viaplay findes udover Xbox på: PC, Mac, Android- og iOS-mobiler, tablets, LG Smart TV, Samsung Smart TV, Philips Smart TV, Panasonic Smart TV, PlayStation® 3 samt PlayStation® 4.

Kilde: Viaplay

I samme kategori

Back to top button