Streamingnyt

Viaplay bestiller ny krimi/thriller serie

Nordic Entertainment Group (NENT Group), der står bag streamingtjenesten Viaplay Reklame-link, har bestilt endnu en ny originalserie, der har den engelske titel Honour.

Der er tale om en krimi/thriller serie på otte afsnit med skuespiller navne som Alexandra Rapaport (‘Gåsmamman’), Anja Lundqvist ( ‘ALEX’), Julia Dufvenius (‘Modus’) og Eva Röse (‘Maria Wern’). Der er forventet premiere i efteråret 2019.

Thrillerserien, som produceres af Bigster, handler om fire topadvokater med et brændende engagement i kvinders rettigheder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hvor langt er man villig til at gå for at bevare sin mørkeste hemmelighed? For de fire kvinder på advokatkontoret Honour er det svært nok i sig selv at navigere i en branche, hvor sager med kvindelige ofre nedprioriteres til fordel for ‘vigtigere sager’. Og med en dødelig hemmelighed i bagagen er det så godt som umuligt.

Den nye Viaplay-original Honour kan bedst beskrives som Mænd som hader kvinder med et touch af Sex and the City. Thrillerserien er skabt og samproduceret af fire af Sveriges største kvindelige skuespillere; Sofia Helin (Broen), Alexandra Rapaport , Anja Lundqvist og Julia Dufvenius. De tre sidstnævnte spiller endda selv hovedrollerne i serien sammen med Eva Röse.

– Efter i flere år at have drømt om og søgt efter en sammenhæng, hvor jeg kunne få mulighed for at arbejde sammen med mine kvindelige kollegaer, faldt alle brikker på plads, da Sofia Helin kom til os med idéen om fire advokater med en fælles dunkel fortid. Ud fra hendes idé skabte vi sammen Honour, siger Alexandra Rapaport.

– Med sin unikke og fængende historie er Honour et stærkt nyt supplement til Viaplays udbud. Vi faldt med det samme for karaktererne og deres gribende historie. Serien er skabt af en gruppe ekstremt talentfulde kreatører, og vi har nogle af Nordens bedste skuespillere i hovedrollerne, så det ser meget lovende ud, siger Fredrik Ljungberg, programdirektør for Viaplay.

Honour produceres af Bigster og den internationale distribution varetages af Eccho Rights. Producent er Birgitta Wännström som også står bag succeser som Maria Wernog Gåsmamman.

– Honour er utrolig vigtig for sin samtid og beviser, at branchen begynder at tage en ny form. Vi viser at fire fantastiske kvindelige skuespillere kan have hver sin hovedrolle i samme serie, og at fem kvinder sammen kan producere den. Samarbejdet er både udfordrende og givende, og det er modigt og nytænkende af Viaplay at satse på os, siger Birgitta Wännström, som også er en af Bigsters grundlæggere.

Honour er en Viaplay-original i otte afsnit med planlagt premiere i efteråret 2019, eksklusivt på Viaplay og senere visning på TV3.

NENT Group vil lave 20 originalserier hvert år til Viaplay Reklame-link


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button