Streamingnyt

Viaplay bestiller en sæson 2 af serien Honour

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har netop bestilt en anden sæson af den populære Originalserie Honour. Skabt af en række af Sveriges største kreative talenter, har serien slået Viaplay-rekord som den mest sete Originalserie nogensinde på tjenesten i premiereweekenden her i efteråret. Honour sæson to får eksklusiv premiere på Viaplay i hele Norden i 2021.

Originalserien Honour udforsker en række vedkommende og aktuelle temaer som uretfærdighed og ulighed. Nu får serien en sæson 2, hvor det igen er tidens store dilemmaer, der gestaltes via advokatfirmaet Honour. I den nye sæson vil advikatfirmaets fire partnere i det Stockholm-baserede firma intensivere deres kamp på vegne af samfundets mest udnyttede og dårligt stillede. Men idealerne, der bragte dem sammen, bliver i stigende grad udfordret af modgang, skyldfølelse og frem for alt en dødbringende delt hemmelighed.

Første sæson af Honour er solgt til RTL i Tyskland og VRT i Belgien af ??Eccho Rights, der også distribuerer sæson to internationalt. Alexandra Rapaport (‘Gåsmamman’), Julia Dufvenius (‘Modus’), Anja Lundqvist (NENT Groups ‘ALEX’) og Eva Röse (‘Maria Wern’) vender tilbage i deres ledende roller og fungerer også som executive producenter. Honour sæson to er produceret af Birgitta Wännström (‘Gåsmamman’) hos Bigster. Serien er kreeret af Sofia Helin (‘Broen’) sammen med Rapaport, Lundqvist og Dufvenius. Optagelserne starter i foråret 2020.

Læs også

I samme kategori

Back to top button