Streamingnyt

Honour – sæson 2

- Viaplay har sat premieredato på ny sæson af deres populære originalserie

Da den svenske Viaplay Original ’Honour’ havde premiere på Viaplay, blev den øjeblikkeligt en succes. Nu er de fire kvindelige hovedroller tilbage i en ny sæson. Sæson to af ’Honour’ får premiere på Viaplay d. 25 april.

’Honour’ er en af de mest sete serier på Viaplay og slog alle rekorder, da den havde premiere i efteråret 2019. Nu er det endelig blevet tid til en ny sæson af den populære serie, hvor de fire hovedpersoner ender i en række dramatiske situationer, når en nådesløs voldtægtsforbryder vælger sine ofre blandt advokatfirmaets klienter. Kan man ikke vente til den 25. april, hvor serien har premiere på Viaplay, kan man se den første teaser for serien nu.

Hovedpersonerne Nour (Alexandra Rapaport), Elin (Julia Dufvenius), Janni (Anja Lundqvist) og Karin (Eva Röse) har været venner siden universitet, hvor de læste jura. I dag driver de et advokatfirma sammen, hvor de behandler sager om sårbare kvinder.

I anden sæson af ’ Honour’ bryder en hensynsløs voldtægtsforbryder løs, som på en eller anden måde har en forbindelse til advokatkontorets klienter. En person med indsigt i deres aktiviteter er forbryderen men hvem? Mens Janni, Elin, Nour og Karin kæmper for at holde sammen på deres komplicerede privatliv, begynder de at indse, at de selv er i fare. Truslen eskalerer, da voldtægtsmanden vender sin interesse direkte mod en af ??advokaterne. Og samtidig er der noget der tyder på, at nogen, udover Nours datter, kender til kvindernes hemmelighed fra sidste sæson. De fire kvinder er nu både truet af en gammel hemmelighed og af en voldsforbryder, som tilsyneladende kommer tættere og tættere på dem.

Optagelserne til anden sæson begyndte i foråret 2020. Til trods for den herskende pandemi lykkedes det med store forsigtighedsforanstaltninger at gennemføre produktionen.

’Honour’ er skabt på baggrund af en idé af Sofia Helin og udviklet af Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius og Eva Röse. På denne sæson er Olof Spaak konceptuel instruktør og Anja Sidor afsnitsinstruktør. ’Honour’ produceres af Bigster med Calle Jansson som producent og distribueres internationalt af Eccho Rights.

Honour | Sæson 2 | Teaser | A Viaplay Original
Honour | Sæson 2 | Teaser | A Viaplay Original
Kilde: Nent Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button