Branche-Nyt

Viaplay arbejder på en ny plan – selskabet har likviditet nok

Viaplay har haft store armbevægelse og satset kraftigt på ekspansion, men nu har man måtte se ind i en stor krise ovenpå nedjustering af forventning og tab af indtægter.

Den oprindelige internationale ekspansionsplan ser urealistisk ud nu, det er markedet og økonomien ikke til, men Viaplay har ikke planer om at lave et fuldstændigt tilbagetog.

“Svaret bliver sandsynligvis, at vi lander et sted mellem at være en fuldt nordisk virksomhed og at gennemføre den oprindelige internationale ekspansionsplan,” siger Bestyrelsesformand i Viaplay Group, Pernille Erenbjerg til mediet Dagens industri.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Viaplays kollaps har også rejst spørgsmål om en potentiel nyemission, men ifølge Erenbjerg har selskabet likviditet nok.

“Selskabet har adgang til seks milliarder kroner i likvide midler, og kapitalstrukturen er godt inden for vores covenants. I betragtning af vores nuværende situation og det faktum, at vi arbejder på en ny plan, kan der være langsigtede konsekvenser af det arbejde. Men virksomheden har ikke et likviditetsproblem,” siger hun.


I samme kategori

Back to top button