Streamingnyt

Viafree satser på bryster – ny serie med Fie Laursen

I dag har ”Fies bryster” premiere på streamingtjenesten Viafree. Serien følger over fem afsnit bloggeren Fie Laursen i tiden før, under og efter sin meget omtalte brystoperation. Der vises et nyt afsnit hver onsdag på Viafree.

Selvom Fie har været utilfreds med hendes bryster i årevis, viser beslutningen sig at være sværere end først antaget. I ugerne op til operationen bliver Fie konfronteret af hendes nærmeste, der ikke mener at operationen løser alle hendes problemer som manglende selvværd og selvtillid. Skrækindjagende eksempler på hvor galt det kan gå, sammenholdt med Fies desperate kamp for at kvitte smøgerne forud for operationen, resulterer i at Fie er tæt på at aflyse det hele. Men som over 200.000 mennesker så live på diverse sociale medier, så gennemfører Fie operationen. I serien er vi med hele vejen – hvordan klarede Fie smerterne efter operationen? Får hun ar? Og hvordan ser Fie ud nu, med større bryster?

Fie Laursen selv har længe glædet sig til at programmet rammer skærmen:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg lukker jer ind i ALT. I kommer til at følge mig på min rejse med mine bryster, lover Fie, og fortsætter:

”Når I ser programmet vil I forstå, hvorfor jeg har fået lavet mine bryster. Jeg har både oplevet modstand og medgang. Programmet er meget følsomt og I kommer helt tæt på min brystoperation. Alle detaljerne og følelserne både før og efter min operation, I er med på første række,” siger Fie Laursen.

Kilde: Viafree presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button