Viafree er nu online

| fredag 12. aug, 2016 19:53 | opdateret 15. aug, 2016 kl. 16:14 | 0 Kommentarer

viafreeViafree hedder en ny streamingtjeneste fra MTG, der også står Viaplay. Viafree bliver som navnet antyder en gratis tjeneste baseret på reklameindtægter og den lanceres i Danmark, Norge og Sverige. Viafree.dk er online nu

Indholdet bliver det samme som du måske kender allerede fra gratistjenesten TV3 Play, som den afløser. F.eks. med afsnit af Familien fra Bryggen og Paradise Hotel fra TV3, desuden er der indhold fra Comedy Central og MTV.

Viafree lægger alle TV3’s egenproduktioner og nogle af deres udenlandske serier ud på Viafree. Det afhænger af hvilke rettigheder, der købes.

Linse viafreePå mandag har Viafree premiere på serien Linse og de bare bryster.

Nogle programmer lægges på Viafree seks dage efter de har været vist i TV første gang og andre dagen efter de har været vist. På Viafree kan du også se gamle Viafree programmer, samt udvalgte serier.

”Lanceringen af Viafree er for os det næste naturlige skridt i udviklingen af digitalt indhold. Viafree er et massivt løft på både funktionalitet og indhold i forhold til noget gratis streaming-produkt, der findes i dag. Vi ved, at de unge streamer mere end nogensinde, og dem vil vi fortsat gerne have godt fat i. Derfor lancerer også i dag to programmer, som kun kan ses på Viafree, og jeg kan allerede nu løfte sløret for, at der er mere spændende eksklusivt indhold på vej til netop den yngre målgruppe. Så vi glæder os til at give danskerne mulighed for at streame alt vores populære indhold helt gratis”, siger Ander Oliver Andersen, Digital Direktør i MTG Danmark.

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming