TV-Nyt

Verdensmesterskabet i Counter-Strike på TV 2 Zulu og Play

TV 2 har erhvervet rettighederne til Counter-Strike-turneringen ’E-LEAGUE Major’, og dermed bliver det muligt at se kvartfinalerne, semifinalerne og finalen direkte på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Danske Astralis er de forsvarede mestre af den internationale Counter-Strike-turnering ’E-LEAGUE Major’, som ofte betegnes som verdensmesterskabet inden for computerspillet. Turneringen, der afholdes i de amerikanske byer Boston og Atlanta, løber af stablen i uge 4 og afsluttes søndag 28. januar på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Dansk håb
Counter-Strike er populært i Danmark, og flere danskere er også repræsenteret i turneringen. Foruden de fem danske spillere fra holdet ’North’, som gik ud af turneringen søndag aften efter tre nederlag i træk, er i alt seks danskere med til ’E-LEAGUE Majoren’.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Èn af dem er den 27-årige Finn Andersen, som går under aliasset ’Karrigan’ og spiller for det amerikanske tophold Faze. De resterende fem danskere (Nicolai Hvilshøj Reedtz, Peter Rothmann, Andreas Højsleth, Markus Kjærbye og Lukas Egholm Rossander) spiller for de forsvarende mestre Astralis.

Én million dollars på spil
Når otte af verdens bedste Counter-Strike-hold mødes i weekenden i Atlanta, kæmper de ikke blot om æren, men også om en stor præmiepulje på i alt én million dollars. Der er derfor god grund til at glæde sig foran skærmen, når turneringens afsluttende runde går i gang. Kvartfinalerne (fredag 26. januar) kan ses på TV 2 PLAY, mens semifinalerne (lørdag 27. januar) og finalen (søndag 28. januar) sendes direkte på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Selvom Astralis er blandt de bedste Counter-Strike hold i verden, står deres skæbne til at blive afgjort mandag aften – 22. januar – når de møder det nordamerikanske hold Cloud9. Astralis skal vinde over nordamerikanerne for at gå videre til turneringens afsluttende runder.

Kilde: TV 2

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button