Smart Home produktnyt

Vent med Google Smart højtaler købet – Bedre lyd for pengene er på vej

Google Assistant er ude på dansk på Google’s egne smarthøjtalere, men til en pris på 1149,- for den større model, så kan det betale sig at slå koldt vand i blodet.

Driller på dansk

Dels virker den danske version af Google Assistant endnu ikke optimalt, specielt de seneste par dage har vi haft problemer med at snakke dansk med den, i forhold til at styre tilkoblede enheder som lys og stikdåser.

Bedre lyd

En anden gode grund til at vente lidt er, at lydkvaliteten på Google’s modeller ikke er noget særligt. Vil du benytte den til at lytte til musik på, så ville vi klart anbefale dig, at vente.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sonos One højtaleren får Google Assistant understøttelse. Det er dog nu udsat til 2019.

sonos one
Sonos One

Sonos One leverer klart bedre lydkvalitet, og er efter vores vurdering værd at betale lidt mere for. Du kan dog for så vidt allerede nu købe en Sonos One, Google Assistant understøttelsen kommer nemlig som en software opdatering, så kan du benytte den som streaminghøjtaler nu, og har så noget at glæde dig til når Google Assistant bliver tilføjet.

Harman Kardon Citation One
Harman Kardon Citation One

En anden mulighed er Harman Kardon’s Citation One model, der ligger i samme prisklasse som Sonos One. Vi har ikke haft lejlighed endnu til at lytte til denne, men vi gætter på at den leverer bedre lyd end Google’s egen model i hvert fald. Læs mere om Harman Kardons Citation serie her

Bedre priser Black Friday?

Black Friday er det måske også værd at vente på, uanset hvilken model du er interesseret i. Her er der måske mulighed for at gøre en bedre handel end lige nu.

Tjek dagspriser på Google Home hos Pricerunner.dk her

Tjek dagspriser på Sonos One hos Pricerunner.dk her


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button