Streamingnyt

Venner

- Forlader Netflix og flytter ind hos HBO Nordic 1. januar

Den prisvindende komedieserie, Venner, får nyt nordisk hjem 1. januar, når samtlige episoder lander på HBO Nordic. Serien har ellers i en årrække været at finde på Netflix.

Med utallige Emmy- og Golden Globe-nomineringer og statuetter i bagagen er Venner en af vor tids mest ikoniske og skattede komedieserier. Serien kørte på TV fra september 1994 til maj 2004 og består af 236 episoder fordelt på 10 sæsoner.

Alle 236 episoder af serien er filmet på scene 24 i Warner Brothers’ studier i Burbank, Californien. De seks venner, der er seriens omdrejningspunkt, bliver spillet af Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I løbet af seriens 10 sæsoner har der også været gæsteoptrædener fra nogle af Hollywoods største navne, blandt andre Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder og Julia Roberts.

Venner er skabt af Marta Kauffman og David Crane, der også fungerer som seriens executive producers sammen med Kevin Bright.

Venner består af 10 sæsoner, og alle sæsoner bliver tilgængelige på HBO Nordic 1. januar.

Kilde: HBO Nordic

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button